RAŠA BUKVIĆ: Film "Umri muški 5" je podigao veliku prašinu u Americi (VIDEO)

"Mnogi ovaj film smatraju američkim Džejmsom Bondom, i s obzirom da je u pitanju jedna od najuspešnijih američkih filmskih franšiza do sada, sa razlogom se toliko priča o premijeri", priča srpski glumac koji u filmu "Dobar dan da se umre muški" igra plaćenika Alika

  • 0

Uoči sutrašnje američke premijere filma "Dobar dan da se umre muški", petog dela serijala o neuništivom Džonu Meklejnu, srpski glumac Radivoje Raša Bukvić, koji u ovom ostvarenju igra ruskog plaćenika Alika, za Telegraf priča o ogromnom interesovanju koje je film izazvao u Americi i objašnjava zašto se u Holivudu "Umri muški" često poredi sa serijalom o Džejmsu Bondu.

- Imali smo pretpremijeru prošle nedelje u Los Anđelesu i to je prošlo vrlo dobro. Reditelj i producenti su zadovoljni. Sa Brusom Vilisom sam imao kratak susret i nije bilo ni vremena ni prostora za opširniji i detaljniji razgovor. Ali delovao mi je zadovoljan kako film izgleda. Imao sam brojne intervjue - "CNN", "Fox", još nekoliko američkih televizija, zatim za japanske, brazilske i ruske TV stanice... Trenutno je u toku promocija filma po Evropi - kaže Bukvić, i napominje da cela ekipa sa nestrpljenjem očekuje američku premijeru koja je zakazana za sutra.

- Ovih dana se mnogo govori o "Umri muški 5" u Los Anđelesu. Mnogi ovaj film smatraju američkim Džejmsom Bondom, i s obzirom da je u pitanju jedna od najuspešnijih američkih filmskih franšiza do sada, sa razlogom se diže tolika prašina oko premijere. Reakcije na moju ulogu su za sada dobre, videćemo kakva će da bude reakcija filmskog "kružoka" posle premijere - zaključio je Raša Bukvić.

U filmu koji je režirao Džon Mur, osim Brusa Vilisa i Raše Bukvića, igraju i Džej Kortni, Julija Snigir i Sebastijan Koh, a ostvarenje "Dobar dan da se umre muški" je od sutra na redovnom repertoaru srpskih bioskopa.

(A.N.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA