Selma zabranila Dadu piće i izlaske!

"On se skroz promenio, više ne izlazi, ne odgovara na pozive kada ga zovemo... Ma, Selma mu je sve zabranila i on više nije ista osoba. Provodi vreme kod kuće, čak je naučio i da kuva", kažu prijatelji Dada Polumente

  • 13

PAPUČAR! Dva meseca nakon što se u Novom Pazaru oženio veroučiteljicom Selmom Mekić, Dado Polumenta je, kako navodi "Star", pod uticajem supruge potpuno promenio način života - prijateljima se ne javlja, ne pije, ne izlazi, čak je počeo i da radi kućne poslove.

Posle medenog meseca u Dubaiju, Selma i Dado su se uselili u njegov renovirani stan u Beogradu, a prijatelji poznatog pevača kažu da je on postao pravi papučar i da mu je žena sve zabranila.

- Ona mu ne dozvoljava ni da okusi alkohol, jer je to protivno njihovoj veri. Dado se skroz promenio, više ne izlazi, ne želi ni u Beogradu da nastupa, ne odgovara na pozive kada ga zovemo... Ma, Selma mu je sve zabranila i on više nije ista osoba. Provodi vreme kod kuće, čak je naučio i da kuva. Uskoro planira da uradi tetovažu posvećenu Selmi - priča izvor blizak Polumenti, i dodaje:

- Dado je često na putu, a Selma tih dana ostane sama u njihovom stanu u Beogradu ili ode kod svojih roditelja u Novi Pazar. Uglavnom, nikad ga ne prati na gostovanjima. Sa komšilukom se ne druži, za to i nema vremena. Na njen zahtev, Dado je otkazao domaćici koja mu je ranije održavala kuću, pa sad ona radi sve poslove, a pomogne joj i Dado kada je tu.

(Telegraf.rs / Star)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BBMNE

    14. februar 2013 | 14:14

    To, bravo Selma samo napred (nazad) daj mu pušku i odma ga šalji u Siriju u ime Boga da se bori. Možeš i ti snjime slobodno, onoko čisto da mu daš podršku.

  • Mery Lu

    14. februar 2013 | 15:52

    Izvinite, a sta vas briga sta Dado radi od svoga zivota!? Svi ljudi koji spremno ulaze u brak, odricu se stvari koje su radili dok su bili slobodni. Od kuda da to sad odjednom postane bauk??? Naravno, razlog je samo jer je Selma pokrivena. Gledajte vi vase zivote, vase supruge i vase brige, a Dadu pustite da zivi onako kako ON zeli!

  • olja

    14. februar 2013 | 19:10

    haha, jel je to muskarac papucar kada udovoljava svojoj zeni i kada ona na njega dobro utice, ili je to odjednom postalo dobro opijati se..ccc

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA