LANE MOJE: Turski predsednik naručio Tomi hit Željka Joksimovića

Tamošnji orkestar, koji je bio zadužen za muzički program, izveo je pomenutu numeru našeg poznatog kantautora, što je izazvalo ovacije u sali, kao i oduševljenje predsednika Srbije

  • 1

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić nedavno je posetio Tursku, a u njegovu čast, domaćin i prvi čovek ove zemlje Abdulah Gul organizovao je večeru. Kako prenosi "Alo", na ovoj manifestaciji bio je i bogat muzički repertoar, koji je upotpunila čuvena evrovizijska pesma Srbije - "Lane moje", koju je 2004. godine izveo Željko Joksimović.

Tamošnji orkestar, koji je bio zadužen za muzički program, izveo je pomenuti hit, što je izazvalo ovacije u sali, kao i Nikolićevo oduševljenje. Predsednik Srbije je bio prijatno iznenađen što se među svetski poznatim pesmama, kao i jedne srpske izvorne pesme, našla i pomenuta numera našeg poznatog kantautora.

Željko Joksimović bio je ponosan kada je čuo ovu informaciju:

- To je lepa vest. Meni je drago da pesma "Lane moje" živi i da je i danas ljudi slušaju i vole i van granica Srbije. Nedavno sam postavio snimak fontane u Barseloni, koja menja oblike vode uz zvuke pesme "Lane moje". Ona ima više od 15 obrada, a u Grčkoj i Turskoj veoma često u klubovima moje kolege je sviraju i za mene, kao autora te pesme, to je velika satisfakcija - rekao je pevač za "Alo", koji je nedavno završio rad na svom novom singlu.

(Telegraf.rs / Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • русија

    17. februar 2013 | 06:35

    лане моје ... продајте ми санџак ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA