Miloš Bojanić opet izbegao suđenje

Pevač se ponovo nije pojavio na ročištu zbog optužnice za govor mržnje u rijalitiju "Dvor"

  • 0

Miloš Bojanić ponovo izbegava suđenje! Juče je ponovo bilo zakazano ročište Maji Nikolić i Milošu Bojaniću zbog govora mržnje u rijalitiju ''Dvor'' nakon što je već jednom otkazano zbog Miloševe bolesti. Ali, i ovog puta Bojanić se nije pojavio, dok je njegova koleginica došla u pratnji advokata. Pevač je svoje odsustvo pravdao time da je tek doputovao iz Amerike i da mu poziv za sud navodno nije ni stigao.

Za razliku od prošlog puta, Maja Nikolić sada nije želela da priča o slučaju, ali je odgovorila na pitanje kakav je njen stajling za suđenje?

"Neukusno je da pričam o tome, pa nije ovo teatar ili rijaliti šou, zna se kako se oblači za suđenje, farmerke ili šta god jednostavno. Mislim sad treba da pričam koje mi je marke bunda kojom idem na sud. Strašno!", rekla je Maja za "Exkluziv".

Njen advokat je izjavio kako im ovo odlaganje uopšte ne odgovara iz prostog razloga jer su sigurni u pobedu i pozitivan ishod. Sledeće ročište je zakazano za mart, a videćemo koji će razlog opet smisliti Miloš Bojanić.

(Izvor: Puls/Foto)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA