Emisija Ivon Jafali ponovo na Studiju B!

- Sa radom počinjemo 15. marta, a format i termin neće se menjati - kaže voditeljka čija je emisija "Još uvek budni" prošle nedelje skinuta sa programa

  • 2

Nedelju dana nakon što je njena emisija "Još uvek budni" skinuta sa programa Studija B, što je direktor ove televizije Aleksandar Timofejev objasnio besparicom (ovaj program košta oko 400.000 dinara na mesečnom nivou), voditeljka Ivon Jafali je za Pulsonline izjavila da je problem rešen i da će se njena emisija od 15. marta ponovo emitovati na Studiju B!

- Veoma sam zadovoljna. Na meni je sada velika odgovornost. U suštini, ostaćemo u istom formatu, sa trenutnim kapacitetima ne možemo drugačije. Promenu formata niko nije tražio, a meni se trenutno smenjuju razna osećanja. Termin takođe ostaje isti, tačno u ponoć - rekla je popularna voditeljka, koja je demantovala da je pregovarala sa drugim TV stanicama, konkretno sa Pinkom 2.

- Laž je da sam pregovarala sa tim ljudima. Ni sa kim nisam pregovarala, jednostavno nije bilo vremena, sve se odigralo u sedam dana, a ponuda je bilo - zaključila je Jafali.

(Telegraf.rs / Pulsonline)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA