ZVEZDE GRANDA: Ispali Marko Kostić i Aleksandra Marjanović

Iako je veče obilovalo pesmama inostrane produkcije, ispala je devojka koja je pevala Rijanin hit, a takmičenje je napustio i mladi Marko Kostić

  • 4

Takmičenje "Zvezde Granda" napustili su Marko Kostić i Aleksandra Marjanović.

Ipak, osim samih takmičara, zvezda "Granda" bila je britanska pevačica Adel, jer su čak dve takmičarke pevale upravo njene pesme.

Takmičenje je svojim nastupom otvorila Aleksandra Marjanović, i to ni manje ni više nego Rijaninom pesmom "Please, don't stop the music". Sledeći je pevao Marko Kostić, pesmu Šabana Šaulića "Koliko ti sreće želim", a nakon njega Marina Stakić, pesmu Adel "Skyfall".

Sledeći se publici i žiriju predstavio Haris Skarep pesmom Harisa Džinovića "Rano je za tugu". Naredna je pevala Rada Sarić, ponovo Adelinu pesmu "Someone like you". Slobodan Đurković izveo je hit Halida Bešlića "I zanesen tom lepotom", dok je Teodora Toković pevala pesmu Mire Škorić "Boli me i sad". Na kraju, Miloš Brkić pevao je Adilovu pesmu "Laku noć".

Nakon svakog kruga predstavljanja, momke i devojke je ocenjivao stručni žiri. Ipak, glavnu reč imala je, kao i uvek, publika.

(E. T.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • senad

    17. februar 2013 | 00:48

    Zalosno za Marko dobro je pevo ziri je od pocetka protiv njega i imaju svoje favorite.Amara koji peva samo pesme od Sase Matica.

  • mila

    18. februar 2013 | 10:24

    Ko gubi ima pravo da se ljuti, cinjenica je da su oni bili najslabiji od kandidata

  • almir

    17. februar 2013 | 17:59

    cao raja ,ja ovdje nevidim ime Amar je li on ispao vec ili

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA