Kiki Lesandrić specijalni gost u šou "Ja imam talenat"

Neko od osam takmičara pridužiće se finalistima

  • 0

Drugo polufinale trećeg serijala "Ja imam talenat" biće prikazan u nedelju 5. februara na Prvom programu RTS-a od 21 čas. Specijalni gost biće Kiki Lesandrić i njegovi "Piloti". Osam novih takmičara pokušaće da pronađu svoje mesto u finalu, gde ih već čekaju Marko Milanović i Dejana Bajić.

U veoma zanimljivom nadmetanju pokazaće se troje talentovanih mališana Boris Subotić, Emilija Đonin i Marija Serdar koji su svojim glasovima oduševljavali publiku i žiri u kvalifikacionim epizodama.

Željno se iščekuje i nova tačka Milana i Manje, beogradskih barmena koji najavljuju pravi vatreni šou kakav do sada nije viđen kod nas. Tu je Vjekoslav Vidović, jedan od najintrigantnijih polufinalista - zagrebački derviš, koji svojim plesom ruši tabue.

Iz Beograda dolazi i plesna grupa "Dance Factory" koju čine sedam mladih i talentovanih devojaka, koje svoje impresije sveta oko sebe izražavaju kroz pokret, a gledaoci će čuti i rok bend iz Aranđelovca "Pogrešila roda". Mina i Marko iz Čačka takođe će potražiti svoje mesto među najboljima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA