DRAGOJEVIĆ: Nikada neću pevati u Srbiji!

- Ne želim sam sebe da prevarim. Ne znam, postoji rečenica “nikad ne reci nikad”, ali mi se čini da neke stvari koje sam sebi zacrtao u životu nikad nisam izneverio - rekao je hrvatski pevač za televiziju Hajat

  • 51

Hrvatski pevač i kantautor Oliver Dragojević uoči svog koncerta u Sarajevu još jednom je naglasio da nikada neće doći u Srbiju da napravi koncert.

Naime, on je u intervjuu za televiziju Hajat jasno istakao da ne postoji šansa da on napravi koncert u Beogradu, jer se neke rane nikad ne zaleče.

- Ne želim sam sebe da prevarim. Ne znam, postoji rečenica "nikad ne reci nikad", ali mi se čini da neke stvari koje sam sebi zacrtao u životu nikad nisam izneverio – rekao je Dragojević.

(Telegraf.rs / Novosti)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ДАШОНИ

    17. februar 2013 | 11:03

    Не смемо да заборавимо да је прва гарнитура тамошње хрватске естраде - Србског порекла! Тај "проблем што су Срби", између осталог, мучи Оливера Драгојевића, Дорис Драговић, Северину Вучковић, Нину Бадрић, Ђорђа Новковића, Рајка Дујмића, Јасмина Ставроса... Колико су комплекси због (нежељене) националности јаки, говори и податак да је Северина носила мајицу са Туђмановом сликом на грудима, те јавно подржавала ратне злочинце Анта Готовину и Мирка Норца, иако јој у Београду живи рођена сестра, коју због "Патриотизма" није хтела да обиђе више од десет година! Не каже се џабе нема горег Турчина од потурченог Србина ни одвратније Усташе од покатоличеног Србина, Жалосно али истина! У Србе спадају и Арсен Дедић (његов рођени брат Милутин, који живи у Београду, Горан Каран (отац му је Новосађанин, а он сам је рођен у Београду, али није на "удару" јер је уместо узорног католика постао верник харе кришне), Рајко Дујмић (пореклом је са Баније, а последњих година је спас за здравствене проблеме тражио у молитви по православним манастирима у Лепавини и Горском Котару), Владо Калембер је чистокрвни Србин који где год стигне испољава мржњу према Србији Нина Бадрић је такође Српкиња. Њени су из села Драготина, смештеног уз пут Глина-Двор на Уни. После Усташко Злочиначке акције "Олуја" 1995, Нину су неки хрватски медији оптуживали да је окренула леђа својој баки, која је након протеривања Срба остала сама у Драготини. Наводно, Нинина бака је умрла од глади јер није било никога да јој помогне! СРАМ ВАС БИЛО ИЗДАЈИЦЕ СВОГА РОДА, СВЕ ЋЕ ВАМ СЕ ВРАТИТИ, А ОВИ КОЈИ ВАС ПУШТАЈУ У СРБИЈУ ДА ЗГРЋЕТЕ ПАРЕ СУ ГОРИ ОД ВАС

  • Petar

    17. februar 2013 | 10:30

    Netreba ni da dodjes u srbiju. Mi smo ludi i bez Tebe.....

  • Art-hammer

    17. februar 2013 | 10:54

    Neću moći da zaspim noćas! Kad bi samo znao koliko patimo zbog tvoje odluke... Ako bar nešto, onda si iskren. Jer tvoje hrvstske kolege ovde ne dolaze zato što obožavaju Srbe, već zato što ovde još uvek može da se uzme kinta u zemlji mediokriteta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA