RAJAN GOSLING: Opuštam se uz štrikanje!

"Obožavam da štrikam, naučio sam da se snalazim s iglama i klupkom pre nekoliko godina, za potrebe jedne komedije. Ako bih morao da opišem idealan dan, bez sumnje bi u njemu bilo puno štrikanja", kaže poznati glumac

  • 1

Poznati glumac Rajan Gosling, koji je imao glavnu rolu u jednom od najromatičnijih filmova današnjice "Beležnici",izjavio je da se najbolje opušta uz štrikanje i balet!

- Obožavam da štrikam, naučio sam da se snalazim s iglama i klupkom pre nekoliko godina, za potrebe jedne komedije. Ako bih morao da opišem idealan dan, bez sumnje bi u njemu bilo puno štrikanja. Pored toga što opušta, vrlo je korisno. Od toga na kraju uvek ispadne lep poklon - rekao je Gosling

Glumac za koga se piše da ima najviše šanse da dobije glavnu ulogu u ekranizaciji erotskog romana "50 nijansi Sive" kaže da je balet njegov hobi koji ga povezuje sa umetnošću.

- Idem na javne časove, a većina učenika u toj školi su devojčice koje dolaze sa svojim majkama. Svi me podržavaju i govore kako treba više da se trudim. Najzanimljiviji susret mi je bio sa jednom sedmogodišnjom balerinom, koja mi je prišla i rekla: Ti si star, nisi dobar. Videla sam te u filmovima i ti ne treba da budeš ovde - rekao je Rajan.

(Anastasija Čanović/ Izvor: Svet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA