MILICA PAVLOVIĆ: Moja guza je savršena! (FOTO) (VIDEO)

"Ja sam zadovoljna svojom veličinom guze. Takvu mi je Bog podario, takvu su me napravili. Pa ne mogu svi da imaju veliku i lepu guzu. I ja hoću kao Džej Lo, ali neće", rekla je mlada pevačica u emisiji "Tačno u podne"

  • 22

Milica Pavlović, gostujući u emisiji "Tačno u podne", između ostalog, odgovarala je na razna pitanja u vezi sa svojim životom. Zanosnu zvezdu "Granda", koja je poznata po provokativnim nastupima, prozvala je jedna gledateljka u emisiji.

Treba da smanjiš to vrckanje guzom, koju i onako nemaš. Lepa jesi, ali stvarno preteruješ - poručila je gledateljka Leskovčanki.

Međutim, pevačica se nije nešto uvredila, odgovorivši:

- Ja sam zadovoljna svojom veličinom guze. Takvu mi je Bog podario, takvu su me napravili. Pa ne mogu svi da imaju veliku i lepu guzu. I ja hoću kao Džej Lo, ali neće. A što se tiče da smanjim vrckanje, pa smanjila sam, a sad preterivanje je relativna stvar. Sledeći put nemojte da me gledate jer biće tu još preterivanja - rekla je Milica u emisiji televizije "Pink".

Takođe, atraktivna pevačica se šalila da voli i momke i devojke i da traži za sebe i momka i devojku. A u jednom trenutku je čak toliko daleko otišla da je "odvalila" da je ona napravila dete Nikolini Kovač.

Pogledajte video-sminak iz emisije "Tačno u podne" kada je gošća bila Milica Pavlović:

(Telegraf.rs / Puls)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dejan paunovic

    20. februar 2013 | 13:22

    savrseno ne postoji,a devojcice toliko ima lepsih guza od tvoje da nisi svesna

  • Dzej Lo

    20. februar 2013 | 13:19

    Kako si jadna smesna kad bi znala...

  • Jelena

    20. februar 2013 | 14:23

    Guzica ti je mozda jedino sto vredi na tebi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA