Kemal Monteno čeka transplantaciju bubrega

"Još sam na listi, nalazim se u Zagrebu, osećam se dobro, sve je normalno zasad, samo što ne znam kada ću otići na operaciju", rekao je poznati pevač za hrvatski portal "Index"

  • 1

Poznati kantautor Kemal Monteno moraće da se podvrgne transplantaciji bubrega, prenosi hrvatska štampa. Pevač je unapred odradio sve dogovorene koncerte, pošto će morati da miruje oko dva ili tri meseca kada mu presade novi organ.

Iako se spekulisalo da će Monteno ići na operaciju 15. marta, muzičar je demantovao takve tvrdnje:

- Ma kakvi, šta vam je. Još se ništa ne zna. To se može dogoditi sutra, iduće nedelje, ili za godinu dana. Još uvek na listi, nalazim se u Zagrebu, osećam se dobro, sve je normalno zasad, samo što ne znam kada ću otići na operaciju. Ljudi znaju da čekaju i po 20 godina - rekao je za portal index.hr popularni Kemo, kome je u januaru prošle godine ugrađen pejsmejker, međutim, u međuvremenu su se pojavili i problemi sa bubregom.

Inače, pre nekoliko meseci pojavila se informacija da je popularni muzičar preminuo, a Monteno se tada na sve to nasmejao i poručio da je živ i zdrav.

(Telegraf.rs / Index.hr / 24sata.hr)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja to tako

    20. februar 2013 | 19:09

    Zelim ti puno srece i da sve prodje u najboljem redu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA