Katarina Vučetić nova voditeljka emisije ''48 sati svadba''

Miki Đuričić je u dugoj vezi, tako da će prvo morati on da stane na ludi kamen, a za mene ima vremena, kroz smeh kaže Katarina

  • 0

Atraktivna dizajnerka i bivša učesnica “Survajvera” Katarina Vučetić nova je voditeljka emisije “48 sati svadba”.

“U ’48 sati svadba’ imam ulogu gosta voditelja, tako da ne znam koliko dugo ću voditi tu emisiju. Novina je da sam postala deo produkcijske kuće ‘Emoušn’ i da spremamo nove projekte koje ću voditi, a o kojim još uvek ne mogu da pričam. Snimanje ove emisije mi je veoma prijalo, jer sam sa mladencima provela prelepa tri dana van Beograda. Volim da učestvujem u pripremama za svadbe, a po prirodi sam pozitivna i vesela, pa sam se super uklopila. Osim toga, uvek su me zanimale zabavne emisije, zadovoljna sam kako je sve ispalo”, kaže Katarina i otkriva da su je kolege upozorile da se svaka voditeljka te emisije veoma brzo udala, ali napominje da ona još nije spremna za brak. “Prethodni voditelj Miki Đuričić je u dugoj vezi, tako da će prvo morati on da stane na ludi kamen, a za mene ima vremena”, kroz smeh kaže Katarina.

(Izvor: Press/Foto: Svet.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA