UDES: Zvezde "Granda" teže povređene u saobraćajki!

Vanja Mijatović ima prelom grudnog koša, Ana Sević povredila je nogu, a Stefan Petrušić prošao je sa lakšim povredama. Nesreća se dogodila na izlasku iz Novog Sada

  • 23

Posle humanitarnog koncerta u novosadskoj hali "Spens" na kome su, između ostalih, učestovale i zvezde "Granda", dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su lakše i teže povređeni Stefan Petrušić, Ana Sević i Vanja Mijatović.

Nesreća se dogodila kada je automobil, za čijim volanom je bio Stefan Petrušić, na neosvetljenom delu auto-puta, naleteo na, takođe, neosvetljene i neobeležene betonske stubove za buduću naplatnu rampu. Pored njega je sedela Ana Sević, a kraljevčanka Vanja Mijatović pozadi.

Stefan Petrušić je tom prilikom prošao sa lakšim povredama, Ana Sević sa povredom noge, dok je najveće povrede pretrpela Vanja Mijatović (prelom grudnog koša i tri pršljena), koja je nakon ukazane lekarske pomoći u novosadskom Kliničkom centru prebačena u kraljevačku bolnicu.

Vanjin otac kaže da su se aktivirali vazdušni jastuci i spasili im život.

-Vanja mi je rekla da su nakon udarca poleteli napred, a da su se vazdušni jastuci aktivirali i bukvalno ih spasli. U suprotnom bi poginuli na licu mesta. Vanja je teško disala jer je povredila grudni koš – kaže Vanjin otac Raco Jež, takođe muzičar.

 

Kako saznajemo, Vanja nije životno ugrožena, neće biti operisana, ali joj je naređeno stogo mirovanje.

Osim Hitne pomoći i saobraćajne policije, na mesto nesreće prvi je stigao Darko Lazić, ali i jedan od menadžera "Grand produkcije", koji su mladim pevačima ukazili prvu pomoć.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nidza

    22. februar 2013 | 16:06

    Sta reci, neosvetljeni betonski stubovi, da odgovaraju majmuni koji su zaduženi za radove. Brz oporavak...

  • Peca

    22. februar 2013 | 16:24

    A Petrusic sa pocupanim obrvama 'uopste' nije divljao!Zao mi je zbog devojaka,ni krive ni duzne u gipsu a njemu se verovatno pokvarila frizura od air baga!

  • gax

    22. februar 2013 | 19:20

    Samo je bilo pitanje vremena... Ko nije prosao tuda taj nemoze ni da zamisli kako izgleda taj prolaz... Sramota za drzavu, a vazno da su trazili povecanje cena putarina... Samo jedna rec za sve njih... BAGRA.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA