STORI FEST PARTI: Majkl Medsen zvezda večeri! (FOTO)

Popularni magazin organizovao je žurku kojoj su prisustvovale brojne poznate ličnosti, a iznenađenje večeri bio je dolazak američkog glumca Majkla Medsena

  • 2

Povodom otvaranja 41. FEST-a, magazin "Story" priredio je žurku u hotelu "Metropol", na kojoj je zvezda večeri bio američki glumac Majkl Medsen, poznat po brojnim ulogama negativca.

Crvenim tepihom prošetale su brojne zvanice. Prva je stigla Suzana Mančić, koja nije krila oduševljenje poznatim američkim glumcem. Uskoro su stigle i brojne poznate ličnosti, glumci Voja Brajović i Lazar Ristovski, kreatorka Suzana Perić, glumci Marko Živić i Lena Bogdanović, Vladimir Božović, Ivana Mihić, Igor Lazić Niggor, pevačica Emina Jahović, glumac Aleksandar Srećković Kubura sa suprugom Marijom, direktor Telegrafa Pavle Savović sa devojkom Majom Bajić, glumica Milena Marić sa dečkom i mnogi drugi. Rukometaš Vlada Mandić došao je sa glumicom Marijom Petronijević, čime su zvanično potvrdili da su ipak u vezi.

Ristovski je u izjavi za Telegraf rekao da je sa Majklom bilo divno sarađivati jer je pravi profesionalac.

Majkl je divna osoba, postali smo prijatelji, i u filmu smo se zaista dopunjavali. Kada ja na setu pušim, on mi uzme cigaru i nastavi. Nekoliko puta me je nazvao ciganinom. Garderoba u kojoj se pojavljujem u filmu dolazi sa raznih strana sveta, sve je zaista bila maksimalno profesionalno.

Na pitanje kako komentariše izjave poznatih da za mlade glumce nema perspektive u Srbiji, Lazar kaže:

- To je zbog toga što se godinama otvraju razne škole i kursevi glume, pa je glumaca sve više. Tu su i oni koji ne znaju da obavljaju svoj posao, pa zauzimaju mesto onima koji to zaista žele. Zbog mnogobrojnosti, mladi glumci ovde nemaju mesta i perspektive i odlaze iz zemlje. Imamo i primer da ministarstva ne žele da finansiraju srpsku kinematografiju i kulturu. Budućim glumcima savetujem samo da mnogo rade na sebi i trud će im se isplatiti - rekao je poznti glumac za Telegraf.

Zvezda večeri bio je glumac Majkl Medsen, koji je i pored peha na stranom aerodromu, gde mu je nestao sav prtljag, bio veoma raspoložen. Atmosferu na žurci podgrejao je bend Bojane Stoimenov, takmičar treće sezone rijalitija "Ja imam talenat".

Prigodan koktel nastavljen je do kasno u noć.

(Anastasija Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anonimus

    23. februar 2013 | 11:10

    Na pola slika anonimusi...

  • MINJA

    23. februar 2013 | 17:41

    Kao da gledam fotografije sa 2 žurke. Da li je dress code "navuci šta imaš" ili me baš briga za pravila (pristojnost prema domaćinu večeri). Baš smo tužni u snobizmu. PS Snob na latinskom znači čovek neplemenitog roda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA