MEDSEN ZA TELEGRAF: Sviđaju mi se vaše žene!

- Srbi su veoma ljubazan narod, veoma dragi i dobrodušni. Ja sam mesožder, tako da mi se sviđa vaša hrana, probao sam nekoliko specijaliteta, ali ne mogu da im izgovorim imena - kaže poznati glumac za Telegraf

  • 1

Poznati američki glumac Majkl Medsen sinoć je u Sava centru otvorio 41. međunarodni filmski festival FEST. Po otvaranju, glumac poznat po ulogama negativca, u kaubojskom stilu i providnoj košulji, uputio se na FEST žurku magazina "Story" u hotelu "Metropol", i tom prilikom smo uradili intervju sa njim.

  Kako se za sada provodite u Beogradu?

- Odlično, mada sam tek dva dana ovde. Moram da priznam da vremenska razlika nakon avionskog leta nije za šalu, morao sam da se odmorim. Imao sam peh, izgubili su mi kofere na aerodromu, ali su mi ih, sva sreća, našli. Pomislio sam da neću imati šta da obučem.

Poznati ste po ulogama negativca, zašto vas one privlače?

- Reditelji mi samo takve uloge nude, smatraju da imam lice i stav koji odlično odgovaraju negativcu. Veoma su mi privlačne takve uloge.

Da li ste "loš momak" i u privatnom životu?

(Smeje se i namiguje) Naravno, ponekad. U svojim snovima pogotovu.

  Kakvo mišljenje imate o Srbiji, našem narodu i hrani?

- Srbi su veoma ljubazan narod, veoma dragi i dobrodušni. Ja sam mesožder, tako da mi se sviđa vaša hrana, probao sam nekoliko specijaliteta, ali ne mogu da im izgovorim imena.

  A naše žene?

(Smeh) Veoma su lepe, atraktivne i sviđaju mi se.

Na pitanje da li je naučio neku srpsku reč, poznati glumac kaže:

- Nisam još, ali hoću sigurno. Nije važno na kom se jeziku sporazumevate, važno je da pogledate dobro čoveka, i po njegovim očima i licu saznajete ko je i šta.

Za kraj Medsen je rekao da u Beogradu ostaje pet dana i da je veoma srećan što ima priliku da se upozna sa srpskom kulturom i znamenitostima koje nudimo.

(Anastasija Čanović)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA