Joksimović pravi album Saši Kaporu

"Oduševljen sam što imam priliku da sarađujem sa jednim od najboljih kantautora i izvođača u regionu i šire, a novi promo-singl "Hotel Jugoslavija" najavljuje našu dalju saradnju koju će zaokružiti maksi-singl u narednom periodu", rekla je mlada zvezda "Granda"

  • 2

Željko Joksimović uradio je album Saši Kaporu, a kako saznajemo, saradnja je uspostavljena zahvaljujući zajedničkom prijatelju. Poznatom kantautoru se dopala boja glasa mlade zvezde "Granda" i odmah je pao dogovor oko pesama i aranžmana.

Saša je već odabrao pesmu "Hotel Jugoslavija" i njen zvuk će sada naginjati ka popu. Obojica su se složila da će album biti produkcijski na višem nivou, a očekuje se da bude pravi novitet na muzičkom tržištu.

- Oduševljen sam što imam priliku da sarađujem sa jednim od najboljih kantaautora i izvođača u regionu i šire, a novi promo-singl "Hotel Jugoslavija" najavljuje našu dalju saradnju koju će zaokružiti maksi-singlom u narednom periodu. Pesma će u skorije vreme biti ekranizovana i moja publika će imati prilike da me vidi u jednom totalno drugačijem svetlu. Za "Hotel Jugoslavija" biće propraćen i specijalnom najavom, pa će publika i pre premijere moći da nasluti o čemu se zapravo radi - rekao je Kapor.

(B.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA