Dženifer Lorens se saplela dok je išla da preuzme "Oskara"! (VIDEO)

"Hvala vam. Ovo je ludo. Ustali ste samo zato što sam pala pa vam je bilo žao. Koji blam!", rekla je glumica kada se konačno domogla bine

  • 0

Dobitnica "Oskara" za najbolju žensku ulogu, Dženifer Lorens, saplela se o haljinu i pala na stepenice dok je prilazila bini da preuzme svoju nagradu na sinoćoj 85. dodeli "Oskara".

Od velikog uzbuđenja, popularna glumica nije obratila pažnju na stepenik i zbog preduge haljine je pala na kolena kada je krenula da preuzme "Oskara" za najbolju žensku ulogu u komediji "U dobru i u zlu".

Zbunjenoj Dženifer je odmah pritrčao u pomoć kolega glumac Hju Džekmen, a prisutni su joj uputili gromoglasan apluz podrške.

- Hvala vam. Ovo je ludo. Ustali ste samo zato što sam pala, pa vam je bilo žao. Koji blam! - rekla je glumica kada se konačno domogla bine.

Obučena u raskošnou belu "Dior" haljinu, dobitnica "Oskara" se, takođe, zahvalila nominovanim koleginicama i tom prilikom čestitala 86. rođendan Emanueli Rivi, koja je ujedno i najstarija nominovana.

Pogledajte peh poznate glumice na 85. dodeli "Oskara":

(J.J. / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA