Adam Lambert novi pevač grupe "Queen"

Finalista "Američkog idola" nastupaće kao pevač grupe "Queen" na ovogodišnjoj turneji

  • 0

Finalista takmičenja Američki idol Adam Lambert izjavio je da će nastupati kao pevač grupe "Queen" na ovogogišnjoj turneji.

- Nameravam da odam počast Frediju Merkjuriju i bendu tako što ću pevati neke fenomenalne  pesme. Želimo da oživimo tu muziku za obožavaoce i pružimo im energiju na koju bi Fredi bio ponosan- izjavio je Lambert za britanski Dejli star.

Tridesettrogodišnji Lambert i ranije je isticao da je njegov uzor pokojni pevač  grupe "Queen", ali izjavio je da mu namera nije  zameni Merkjurija.

- To je nemoguće. Ja na ovo gledam kao na veliku počast i neću da zabušavam, rekao je ekscentrični pevač.

On je već sarađivao sa članovima grupe "Queen", Brajanom Mejom i Rodžerom Tejlorom, kada su 2009. godine u finalu osme sezone "Američkog idola" zajedno izveli hit We Are The Champions, a dve godine kasnije nastupili  su zajedno na dodeli MTV evropskih muzičkih nagrada u Belfastu.

Lambert će u martu ove godine izdati svoj drugi album "Trespassing", tri godine nakon svog debi albuma "For Your Entertainment".

( Telegraf.rs/ Foto:  Facebook)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA