Džej Lo maže kosu maskom od bikovih testisa!

"Tu masku žene u Iranu koriste vekovima. Testisi se skuvaju i samelju u prah, a proteini i hormoni iz njih kosi daju sjaj i jačinu", objasnila je vlasnica jednog salona u Santa Moniki.

  • 2

Poznato je da su holivudske zvezde spremne na sve kako bi imale lepu i vitku liniju, negovanu kosu i kožu. Najnovija vest u svetu bizarnosti je da pevačica Dženifer Lopez maže svoju kosu maskom od bikovih testisa kako bi bila jaka i glatka.

- Tu masku žene u Iranu koriste vekovima. Testisi se skuvaju i samelju u prah, a proteini i hormoni iz njih kosi daju sjaj i jačinu - objasnila je vlasnica jednog salona u Santa Moniki.

Dženifer, koja je nedavno izjavila da se plaši samoće, svakog dana nekoliko puta po 15 minuta udiše jaku aromu eteričnog ulja grejpfruta kako bi joj se smanjio apetit.

Pored nje, listi korišćenja najčudnijih preparata pridružila se i glumica Kejti Holms (34) koja se plaši starenja i zbog toga koristi kremu od ovčje posteljice. I to ne bilo kojih ovaca, već samo onih s Novog Zelanda. Tu kremu koristi i Eva Longorija. Glumica Anđelina Džoli svoje lice održava kremom od najboljeg kavijara, a koja košta 425 evra. Ona svoje sinove Medoksa i Paksa redovno vodi na riblji pedikir.

Gvinet Paltrou (40) ne voli botoks, pa na lice stavlja serum od zmijskog otrova koji uklanja bore. Vitka je jer konzumira samo makrobiotičku hranu.

Ketrin Zita Džons (43) zube čisti jagodama i zelenim jabukama.

(Anastasija Čanović/ Izvor: Pulsonline)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA