ČIPENDEJLS: Sve o seksi striperima koji dolaze u Beograd! (VIDEO)

"Muževi i momci, čuvajte se. Naš nastup kreiran je samo u jednom cilju, da maksimalno zabavimo dame", poručuju američki plesači sa kojima uz VIP kartu po ceni od 5.000 dinara možete da pijete šampanjac u bekstejdžu.

  • 1

DAME, SPREMITE SE! Američka plesna trupa "Čipendejls" nastupiće 7. marta u "Domu sindikata" u Beogradu. Poznati su po svom erotskom plesu i zahtevnim koreografijama, a dame u Srbiji pozivaju da im se pridruže na sceni. Momci koji su proslavili 30 godina postojanja kao "najbolja muška profesionalna plesna grupa na svetu", poručuju muževima u Srbiji:

- Muževi i momci, čuvajte se. Naš nastup kreiran je samo u jednom cilju, da maksimalno zabavimo dame.

Ova seksi trupa broji 48 članova koji provode ukupno 59.725 sati godišnje u teretani. Među izvođačima su studenti, profesori, veb-dizajneri, fotografi, brokeri, vojnici, pevači i kikbokseri. Zaštitni znak ove trupe koja je nastupala pred 2,5 miliona ljudi širom sveta jesu kragne i manžetne, a za sada imaju kolekciju u kojoj se nalazi 1.602 kragni i 4.223 manžetne.

Iscepali su više od 13.000 belih majica na nastupima. Godišnje prelaze više od 180.000 milja kako bi zabavili dame širom sveta, a snimilo ih je više od dva miliona kamera. U okviru nastupa u Las Vegasu možete da ih iznajmite za svoje devojačko veče, a momci kažu da veče sa njima ostaje zapamćeno čitavog života. U svakom delu sveta, ovi igrači imaju svoje obožavateljke različite dobi, koje ne prezaju od toga da igraju sa njima, slikaju se i dodiruju ih.

Od 1981. godine počeli su da izdaju kalendare pod nazivom "Hunky men", koji su do sada prodati u više od 10 miliona primeraka.

Jedan od momaka iz grupe, Džejms Dejvis, kao najinteresantniji momenat u karijeri pamti veče posle nastupa u Švajcarskoj, kada ih je grupa devojaka pratila u iznajmljenom autobusu. Kada su otkrile gde odsedaju, prvo su ušle u hotel odakle ih je obezbeđenje jedva izbacilo, a zatim su kampovale ispred hotela nekoliko dana.

Momci u Beograd dolaze već 5. marta, a slobodno vreme iskoristiće za obilazak grada, ali i pripreme za nastup koje podrazumevaju odlaske u solarijum i teretanu u blizini hotela.

Plesači se pridržavaju svog strogog režima priprema gde god da se nalaze i ne propuštaju teretanu u kojoj svakog dana ostaju više od tri sata. Tako će biti i u Beogradu.

Pogledajte kako momci izvode "Harlem Shake":

Za "Čipendejls" možete nabaviti specijalnu VIP ulaznicu po ceni od 5.000 dinara koja uključuje upoznavanje sa momcima iza scene i čašu šampanjca, kao i mesto u prvim redovima. Ove ulaznice su limitiranog broja.

Ulaznice su u prodaji po sledećim cenama: 2.200, 2.500, 2.900, 3.500 i 5.000 dinara na svim prodajnim mestima "Eventima", kao i na blagajni "Kombank Arene", u "Bilet sevisu", Doma omladine i TC  "Ušće".

- Kad je naš nastup u pitanju, biće to pravi ljubavni koncert tokom kojeg ćete se smejati, zabavljati i slaviti muško telo - najavio je član trupe Brajan Čan.

Pa, dame, šta čekate?!

(Anastasija Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA