ZABORAVIO RADU: Milan Stanković ima novu devojku?

Na proslavu rođendana Baneta Jankovića u jednom beogradskom lokalu, mladi pevač je došao sa lepom plavušom, od koje se nije odvajao sve vreme.

  • 3

Na proslavi rođendana Baneta Jankovića u jednom beogradskom lokalu, Milan Stanković provodio se u ženskom društvu, a za “Glamur”, emisiju na televiziji "Hepi", potvrdio je da je na žurku došao sa lepom plavušom, od koje se nije odvajao sve vreme.

Na pitanje voditeljke “Glamura” da li je možda već započeo novu vezu, pevač je odgovorio:

- Ne požurujem ljubav, ali ne mogu reći da mi je loše. Za sada se dobro snalazim - rekla je nekadašnja zvezda "Granda", a on je takođe otkrio da svoju intimu i emocije deli iskljičivo “sa fanovima koji jako dobro čitaju između redova”.

Mnogi prisutni gosti su sve vreme gledali u pravcu Milana Stankovića ne bi li “uhvatili” poljubac, ali se to nije dogodilo, mada je bilo više nego jasno da su njih dvoje veoma bliski.

Intervju sa Milanom Stankovićem biće emitovan u emisiji “Glamur”, u utorak, 26. februara, od 14 časova na televiziji "Hepi"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hromi daba

    25. februar 2013 | 18:04

    Neznam zašto momak ne bi našao devojku, pa nije Rada Manojlović otkrovenje. Milan je krenuo dalje, zaboravio ružnu prošlost i nastoji otkrit sretnu budućnost. Možda mu je Rada napravila uslugu, njena prevara je konsolidovala Milanove emocije i sada zna sa ćime raspolaže. Nisam ni Milanov, a još manje Radin fan. Slušam i diskutujem !

  • Milos

    25. februar 2013 | 15:01

    Jao, divno...

  • русија

    26. februar 2013 | 00:58

    маска. нови момак му је карлеуша

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA