"Frajle" 8. marta u "Sava centru"

Novosadski kvartet je nedavno u Skoplju proglašen za "Balkansku grupu godine"

  • 0

Novosadski ženski kvartet "Frajle" održaće koncert 8. marta u "Sava centru", na kojem će predstaviti svoje debitantsko izdanje "Naš prvi album sa putovanja". Karte su u prodaji po cenama od 1.300, 1.500, 1.700 i 1.900 dinara već su u prodaji na blagajni "Sava centra" i putem prodajne mreže "Eventima" i "Tiketlajna".

Mlade pevačice su, pored dobrog glasa, svoje mesto na muzičkom nebu, zauzele i originalnim nastupima, atraktivnim kostimima i odličnom atmosferom na nastupima.

"Frajle" su nedavno nagrađene „Zlatnom bubamarom“ u Skoplju u kategoriji "Balkanska grupa godine“ na dodeli nagrada popularnosti za muzičare iz Makedonije i regiona.

Pored pesme „Čukni vo drvo“ grupe Leb i Sol, koju su izvele na opšte oduševljenje makedonske publike, otpevale su i svoju hit numeru "Ich liebe dich".

Muzički vokali, Marija, Nataša, Jelena i Nevena, ne staju sa radom, te su nedvno završile sa snimanjem spota za "Fina" u Zagrebu.

Za lokaciju odabrana je stara železnička stanica izvan grada, a spot je dekorisan u stilu tridesetih godina prošlog veka, sa unikatnim rekvizitima od kojih neki datiraju iz 19. veka. Režiju spota potpisuje Filip Filković „Philatz“, dok je celokupna art direkcija poverena Zdenku Bašiću, čije se ime veže za spektakularne Džibonijeve spotove.

Pogledajte spot za pesmu "Ich liebe dich":

(J.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA