RIJANA: Kris Braun nije monstrum!

"On nije monstrum kakvim ga svi drugi smatraju. On je dobra osoba i ima veliko srce. I ono što volim kod njega je to što me uvek nasmeje", izjavila je pevačica u jednom intervjuu

  • 2

Probematična pevačica Rijana ponovo je stala u odbranu svog dečka Krisa Brauna, sa kojim je raskinula kada ju je 2009. godine pretukao.

U intervjuu za "UK" magazin, muzička zvezda sa Barbadosa priča o raskidu sa poznatim reperom, o pomirenju, ali i o batinama koje je dobila od njega 2009. godine.

- On nije monstrum kakvim ga svi drugi smatraju. On je dobra osoba i ima veliko srce. I ono što volim kod njega je to što me uvek nasmeje - izjavila je R&B zvezda.

Rijana dodaje i to da je Kris ranije bio stalno besan, da se pitala da li da ostane sa njim i koliko joj to treba u životu, ali i da to nije više tako i da se promenio.

Tamnoputa pevačica je prošlog meseca potvrdila da su njih dvoje obnovili vezu, a potom su i uslikani zajedno - dok je ona pokazivala dijamantski prsten, koji mnogi tumače kao moguću veridbu čuvenog para.

A još jedna potvrda pomirenja jeste to što je Rijana nedavno okačila slike sa Brunom na svoj Tviter profil.

(J. J. / Izvor: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dukii

    26. februar 2013 | 17:36

    Po faci mu se vidi da je pacenik! Samo ti budi sa njim kad te sledeci put bude odvalio spasce ti drugi deo kose bez frizera! Ali on se nikad nece promeniti.Jednom kad te udari znaj da ce opet!

  • русија

    27. februar 2013 | 02:55

    док је млатио, много је патио...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA