MAJA NIKOLIĆ: Iza devojaka iz "Prvog glasa" stoji čitava mašinerija!

"Svako drugačije korača do pobede i drugačiju kampanju vodi. Iza mene ne stoji niko, sama ću se svojim trudom boriti i sigurna sam da mogu "Evroviziju" ponovo da dovedem u Srbiju", kaže Nikolićeva

  • 10

Atmosfera pred "Beosong" koji se održava 2. i 3. marta sve se više zagreva, učesnici se užurbano pripremaju, a glavna tema je ko će u nedelju pobediti i predstavljati Srbiju na "Pesmi Evrovizije" u Malmeu.

Iako bi svih 15 učesnika trebalo da ima podjednak tretman, prilično je očigledno da se tri finalistkinje "Prvog glasa Srbije", Mirna, Nevena i Sara, koje će nastupiti prve u polufinalu nacionalnog takmičenja, previše forsiraju, a ostali takmičari se retko i pominju u medijima. Od prvog dana kampanje devojke iz "Prvog glasa" su glavni favoriti za pobedu i stiče se utisak kao da su "već pobedile".

Pevačicu Maju Nikolić, koja će na "Beosongu" učestvovati sa numerom "Blagoslov", pitali smo da li joj smeta favorizovanje Mirne, Nevene i Sare.

- Svako drugačije korača do pobede i drugačiju kampanju vodi. Iza devojaka iz "Prvog glasa Srbije" stoji čitava mašinerija i normalno je da one dobijaju toliku pažnju u medijima. Iza mene ne stoji niko, sama ću se svojim trudom boriti. Sigurna sam da mogu "Evroviziju" da dovedem u Srbiju ponovo, jer imam odličnu pesmu, baladu koju je pisao Mark Paelink iz Belgije - rekla je Maja za Telegraf, i dodala:

- Osećam se jakom da pobedim i na "Evrosongu" jer imam najbolju pesmu. Čast mi je što sam u istoriji organizovanja "Beosonga" jedina dovela  renomiranog belgijskog kompozitora Marka Paelinka, koji je sa Maltom na "Evroviziji" 2005. godine osvojio drugo mesto sa numerom "Angel". Ja upravo ovakvu pesmu dugujem svojim vernim fanovima u Srbiji - zaključila je Nikolićeva.

U medijima se dugo vodila polemika da li će pevačica Maja Odžaklijevska nastupati na ovom popularnom takmičenju, a Nikola Burovac, kompozitor pesme "Anđeo s neba", potvrdio je da će poznata pevačica ipak nastupiti na “Beosongu”.

- Ona je trenutno na terapijama i nadam se da će imati snage da nastupi. Biće oslobođena probi, kako bi bila što spremnija u subotu – izjavio je Burovac.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA