Razvodi se pevač grupe "Legende" zbog 20 godina mlađe devojke

Ivan Milinković navodno se razvodi od supruge Mice, sa kojom ima devetogodišnjeg sina Filipa

  • 0

Frontmen grupe "Legende" Ivan Milinković  razvodi se od supruge Mice, sa kojom ima devetogodišnjeg sina Filipa. Naime, kruže glasine da je Ivan već duže vreme u vezi sa jednom konobaricom, koja je 20 godina mlađa od njega, što je i razlog razvoda.

Pevač je jedno vreme posećivao i bračnog savetnika, ali nije uspeo da spase brak.

- Istina je i da se on razvodi od supruge Mice. Shvatio je da taj brak nije kao ranije i da je došao kraj. Jedno vreme je čak posećivao bračnog savetnika ne bi li shvatio da li je u pravu ili ipak greši. Međutim, ni on mu nije pomogao da spase brak, tako da je odlučio da se razvede i da ne maltretira ni sebe, ali ni Micu- rekao je izvor blizak pevaču za Alo!

Inače, samo četiri meseca ranije izjavio kako je u idealnom braku.

- To je glupost koju je neko prosuo i vi ste već ne znam koji novinar koji me zove. Napišite šta hoćete, ali što se moje intime tiče, sve je u najboljem redu-  rekao je Milinković, koji će 14. februara, na Dan zaljubljenih nastupiti u Centru Sava.

Inče, pevač je bio u braku sa bivšom ženom Vesnom, kada je na jednom od nastupa upoznao sadašnju suprugu Micu. Nakon toga se pričalo da se baš zbog Mice i razveo od prve žene.  Kao glavni razlog razvoda Milinković je tada naveo neslaganja oko proširenja porodice.

-Sedam godina smo bili u braku, ali Vesna i ja se nismo našli u onome što je srž braka, a to je želja za porodom, želja za decom- rekao je tada Ivan.

(Izvor: Alo/ Foto: Svet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA