Prelepa turska glumica promenila pol! (FOTO) (VIDEO)

Nil Erkočlar priznaje: "Nisam bio kao ostale devojčice. Nisam se igrao s barbikama nego sam se družio s dečacima. Samo sam fizički bio žensko, a u svemu ostalom muškarac"

  • 6

Džet-set tema broj 1 u Turskoj je Nil Erkočlar (26), glumica koja je kao lepotica sarađivala sa slavnim imenima, a nedavno je podvrgnuta operaciji promene pola. Nekadašnja lepotica kaže kako se u životu nikad nije osećala kao žena, nego se uvek radije identifikovala kao muško. Erkočlarovi maniri, način na koji govori, način na koji hoda i sedi - potpuno su muški.

- Nisam bio kao ostale devojčice. Nisam se igrao s barbikama nego sam se družio s dečacima. Samo sam fizički bio žensko, a u svemu ostalom muškarac, kaže glumac. Erkočlar kaže da nije hteo da nosi haljine kada je bio devojčica i odbijao je žensku ulogu s kojom je rođen, jer se duboko u sebi osećao kao dečak.

Međutim, Erkočlar nikad nije imao priliku da svoju priču ispriča bilo kome.

- Kada sam ušao u pubertet, sve me pogađalo kao tona cigle u glavu. Shvatio sam da mi se sviđaju devojke, ali da i sam imam žensko telo. To mi je stvarno bilo teško, kaže Erkočlar.

Iako je fizički bio prelepa žena, osećao je da nema unutrašnje povezanosti sa svojim spoljašnjim izgledom.

- Nikad nisam želeo da izgledam tako i hteo sam da promenim svoje telo i ponovo budem slobodan, priča glumac za "Hurijet".

Pre operacije Erkočlar je počeo da uzima hormone i odlazi na terapije kako bi se psihički pripremio za konačan rezultat promene pola.

- Kada uzimate hormone, osećate bes. Postepeno primećujete neke promene u svom umu. Sada se osećam bolje. Navikao sam se, ali operacija je stvarno bila bolan i težak proces. Bilo je jako teško izdržati. Osećao sam sav teret koji sam nosio na sebi 26 godina, kaže glumac.

Pogledajte Nila dok je još bio žensko:

(Anastasija Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • moje ime

    2. mart 2013 | 01:50

    Nit' ga znam nit' poznam!

  • bosanac

    2. mart 2013 | 00:12

    zalosno :( :(

  • upravo verena

    2. mart 2013 | 11:16

    Hahhaah smesan mi je komentar nit ga znam nit poznam :D pa lepa je bila...bzvz sto je musko :D to je jednostavno tako...imala sam i ja takvih slicnih susreta, tj. drugarica je godinama cutala, i prvo je htela da bude musko, pa na kraju kad je shavtila koliko para treba za tu operaciju postala je lezbejka...mada znam da to nema veze sa osecanjem da budes musko... to je drugo, ali eto ...jedino sam se ja na kraju osecala uzasno, jer je bila moja najbolja drugarica od tada kada mi je priznala da je lezbejka sve se promenilo, ne zbog menen vec zbog njenog razmisljanja i potencirane price o pi***** STRASNO,POCELA JE DA SE PONASA KO NEKI MUSKARAC TJ.MUSKARCINA I PRICAMA KAKO ONA BARI RIBE!? i sta onda ja da radim sa njom, prekinule smo kontakte...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA