RIJANA: Želim dete sa Krisom!

- Sa Braunom imam neraskidivu vezu punu ljubavi i prijateljstva. To je osećanje koje želite da traje zauvek - kaže popularna pevačica

  • 1

Rijana je u intervjuu za britansko izdanje magazina "Elle" ispričala da sa Krisom Braunom, koji ju je divljački pretukao u februaru 2009. godine, ima "predivan odnos pun ljubavi", kao i da bi sa njim volela da ima dete!

- Moj singl "Stay" je priča o ljubavi i odnosu koji je toliko blizak da želite da traje zauvek. Takvo osećanje nemate sa svakim i ne želite da ga zanemarite. Definitivno mogu da kažem da sa Krisom imam takvu vezu - rekla je pevačica, koja je dodala da uveliko razmišlja o rođenju deteta.

- Želim dete i da odem mesec dana na odmor. Ne moram da budem na turneji do kraja svog života. Želim da budem zdrava i srećna - izjavila je Rijana, i napomenula da je presrećna što su ona i Braun krenuli ispočetka, kao i da ih povezuje neraskidivo prijateljstvo.

- Svi žele da znaju šta se dešava u mom životu. Da li sam narkomanka? Ne. Da li sam alkoholičarka? Ne. Da li sam žrtva? Nikada neću biti žrtva, zato sam i istetovirala pištolj kao simbol jačine - zaključila je pevačica sa Barbadosa.

(Telegraf.rs / Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lily vanilly

    2. mart 2013 | 22:45

    a jadna devojka..koliko treba da budeš nesiguran i slab da se vratiš svom zlostavljaču? strašno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA