BEOSONG: Izabrano pet finalista! (FOTO)

U finale su se plasirali Saška Janković, grupa "Sky's", Dušan Svilar, Marija Mihajlović i Mirna, Sara i Nevena. Besna što nije prošla u finale, Maja Nikolić je izjurila iz studija RTS-a

  • 14

Gledaoci su se opredelili za mlade snage i u finalu "Beosonga" koje će se održati u nedelju uveče će se nadmetati Saška Janković, Dušan Svilar, trio Sara, Mirna i Nevena, grupa "Sky's" i iskusna pevačica Marija Mihajlović.

U nedelju uveče sve kreće iz početka, pet finalista će ponovo izvesti svoje kompozicije, a gledaoci će svojim glasovima odlučiti ko će nas predstavljati na "Evrosongu" koji se u maju održava u Švedskoj.

Naravno, neki su likovali a neki tugovali nakon ovakvog ishoda. Maja Nikolić, koja je očigledno bila ubeđena da ima zagarantovano mesto u finalu, iz studija RTS-a je izjurila besna k'o furija, nije želela ni da se obrati okupljenim novinarima. Saška Janković je blistala od sreće i izjavila da je imala veliku tremu. Dušan Svilar je skromno rekao da on može mnogo bolje ali da je iscrpljen od prehlade.

Devojke iz sastava "Sky's" su bile najveselije i ispričale su da uopšte nisu očekivale prolaz u finale, jer, kako kažu, konkurencija je bila veoma jaka. Sa druge strane, Mirna, Sara i Nevena su samouvereno poručile da su one očekivale finale.

Inače, polufinale festivala u kojem se takmičilo 15 izvođača je počelo u 21 čas pred nekoliko stotina gledalaca u studiju RTS-a u Košutnjaku.

Pred početak takmičenja, temperaturu u bekstejdžu je propisno podigla Sara Jovanović koja se pojavila polugola, u crvenom korsetu i crvenim mrežastim čarapama, sa skoro golom zadnjicom!

Kao prve u polufinalu su nastupile Mirna Radulović, Sara Jovanović i Nevena Božović sa dinamičnom pesmom "Ljubav je svuda". Nakon njih, svoju numeru "Moja svetlosti" je otpevao Igor Terzija, a kao treća je nastupila Maja Nikolić sa pesmom "Blagoslov".

Zanimljiv nastup je imala grupa "Kal" sa numerom "Usne kadifa" dok je Neša Galija dobio veliki aplauz za svoju pesmu "Ruža od baruta". Posle Saške Janković koja se publici predstavila numerom "Duga u tvojim očima", Dušan Zrnić je izveo budućim radio hitom "Što prolazim".

Najednostavniji, ali i jedan od najzapaženijih nastupa je imala Maja Odžaklijevska sa pesmom "Anđeo s neba", a posle razigranih devojki iz benda "Sky's" koje su razgalile publiku pesmom "Magija", neobičnom koreografijom veliku pažnju je privukla Ksenija Kočetova.

Dušan Svilar je bio prezadovoljan nakon što je otpevao numeru "Spas", a nakon što je sišao sa bine je rekao da je sve bilo odlično iako se prehladio uoči takmičenja. On je dodao da mu je Saša Popović, direktor "Grand produkcije", čestitao odmah posle nastupa.

Iako se pre festivala nije nalazila među favoritima, sjajna pevačica Marija Mihajlović je odličnim izvođenjem pesme "Halo" osvojila gledaoce i plasirala se u finale.

Korektne nastupe su imali i Aleksandra Dabić i Kristina Savić.

Nakon Žarka Stepanova koji je nastupio kao petnaesti po redu, došao je trenutak istine - 10 minuta glasanja, tokom kojeg su gledaoci koji glasaju putem SMS izabrali pet finalista.

(A.N./A.Č.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA