STRAŠNO: Poznati paparaco ubijen u Rimu

Najpoznatiji "ulov" fotografa Danijela Lo Prestija bio je Bred Pit na Malti u društvu mlade asistentkinje

  • 7

Paparaco-fotograf Danijel Lo Presti, koji je slavu stekao tako što je mnoge svetske zvezde ulovio u nezgodnim trenucima, ubijen je u Rimu.

Kako prenose italijanski mediji, Lo Presti je "smaknut"  jednim metkom u glavu, u petak 1. marta, a pronašao ga je, u lokvi krvi na traci za trčanje, prijatelj s kojim se dogovorio da vežbaju.

Istražitelji su rekli da ubistvo podseća na mafijašku likvidaciju, ali ne isključuju mogućnost da ga je ubio neko čije je fotografije posedovao.

- Zasad još nismo isključili povezanost njegovog posla i ubistva. Sve proveravamo, od toga na čemu je radio u poslednje vreme do liste telefonskih poziva - kažu u policiji.

Sumnjivo je i to što je pre mesec dana, u misterioznoj saobraćajnoj nesreći, poginuo njegov kolega iz agencije "LaPresse" Danilo Ćereti, pa policija sada istražuje i da li postoji povezanost između ova dva slučaja.

Lo Presti je fotografisao brojne zvezde, uključujući tu i Rijanu, Bijons i Skarlet Johanson. No, njegova slava poprimila je svetske razmere onda kada je Breda Pita fotografisao na Malti u društvu mlade asistentkinje.

(M. S. / Izvor: Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mark Antoni

    3. mart 2013 | 09:23

    overio ga bred :D

  • русија

    3. mart 2013 | 06:06

    па кад тура њушку где јој није место

  • Zmrki

    3. mart 2013 | 09:43

    Dobro radi svoj posao???Pa to je stoka,bre,uvlace se i u spavace sobe.Nekome je prekipelo-i neka je...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA