EVA RAS: Dopisujem se sa Šinom i Bekamovom (VIDEO)

- Ja sam Čarliju Šinu pisala da mnogo volim seriju "Dva i po muškarca", da je on prosto čovek ovog vremena, jer mi se nije dopao čak ni u filmu "Wall Street". Nigde nije dobar glumac osim u pomenutoj seriji. On je odgovorio da se slaže sa mnom, ali da je ispao dovoljno glup - rekla je glumica u emisiji "Ekskluziv"

  • 6

Poznata glumica Eva Ras već neko vreme koristi društvenu mrežu Tviter za komunikaciju, gde se, osim sa svojim fanovima, dopisuje i sa modnom kreatorkom Viktorijom Bekam i glumcem Čarlijem Šinom.

- Ja pratim sport i znam njenog muža i nju (Viktoriju Bekam prim. aut.). Prosto su mi dragi. A kada sam videla da me ona prati (na Tviteru), to me je potpuno iznenadilo - rekla je Eva u emisiji "Ekskluziv", koja ne haje za to da li je profil britanske dizajnerke lažan.

- To što me prate, koliko god da su lažnjaci, ja dobijam njihove izjave ovde, kao i oni. Juče, kada sam objavila kako će se zvati moja knjiga na engleskog jeziku, sada da li je to Viktorija Bekam ili ne, ona je odgovorila na to. Svejedno ko je to, ljubazno je - istakla je glumica.

Rasova je objasnila i kako to supruga fudbalera Dejvida Bekama pre meseca dana u jednom gostovanju nije znala ko je Novak Đoković.

- To mogu da objasnim vrlo lako. Novak Đoković je planetarna zvezda. Ipak, i Viktorija Bekam je planetarna zvezda, ali u nekim manje atraktivnim poljima, te nije htela da zna za njega. Čak i da je mene negde pronašla, ja sam za nju bezopasna, ja sam za nju nula - rekla je glumica.

Osim Viktorije, Eva je i u svkodnevnom kontaktu i sa glumcem Čarlijem Šinom.

- Ja sam Čarliju Šinu pisala da mnogo volim seriju "Dva i po muškarca", da je on prosto čovek ovog vremena, jer mi se nije dopao čak ni u filmu "Wall Street". Nigde nije dobar glumac osim u pomenutoj seriji. On je odgovorio da se slaže sa mnom, ali da je ispao dovoljno glup - rekla je naša glumica, koja je otkrila da je jedno vreme i "hakerisala".

Pogledajte prilog "Ekskluziva"

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA