BEOSONG: Ko pobeđuje večeras?

Pobednik muzičkog takmičenja predstavljaće Srbiju na ovogodišnjoj ''Evroviziji'', od 14. do 18. maja u Malmeu u Švedskoj

  • 4

Večeras će se u studiju Radio-televizije Srbije održati finale muzičkog festivala ''Beosong 2013''. Od pet kompozicija, glasovima publike biće izabran srpski predstavnik na ovogodišnjoj ''Evroviziji'', od 14. do 18. maja u Malmeu u Švedskoj.

Da podsetimo, u polufinalnoj večeri sinoć su se u finale plasirali Saška Janković sa numerom ''Duga u tvojim očima'' (Slobodan Boban Petrović), grupa ''Sky's'' sa pesmom ''Magija'' (Skaj Vikler), Dušan Svilar sa numerom ''Spas'' (Marko Ðurašević Mahoni / Rastko Savić), Marija Mihajlović sa kompozicijom ''Halo'' (Nikola Čuturilo / Boban Janković i Srđan Tanasković) i na kraju sastav ''Moje 3'' - Mirna Radulović, Nevena Božović i Sara Jovanović sa pesmom "Ljubav je svuda" (Saša Milošević Mare / Marina Tucaković). Finalisti će nastupati navedenim redoslednom.

Radio-televizija Srbije prenosiće i finalno, kao i polufinalno veče festivala na svom Prvom programu, sa početkom u 21 čas, a voditeljka će kao i sinoć biti Maja Nikolić.

Ovogodišnji "Evrosong" biće sedmo učešće Srbije kao samostalne države na ovoj popularnoj manifestaciji, koju u proseku svake godine prati više od 100 miliona gledalaca širom Evrope i sveta.

Polufinalne nastupe večerašnjih finalista možete pogledati ovde.

(Telegraf.rs / Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ?

    3. mart 2013 | 19:13

    Pesme od sinoc su katastrofa! Al Svilar se izdvojio!

  • Duka

    3. mart 2013 | 21:50

    Hahahaha braco moja .....ne zna se koja je gora od gore a te tri su ubedljivo najgore pa za njma one druge tri ......

  • Pedja

    3. mart 2013 | 20:59

    Najzad moderna pesma s kojom mi nije blam da predstavlja Srbiju u Evropi! Potpuno MTV nastup. Dosta je bilo etno smora! Moje 3 do pobede!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA