Akselu Rouzu nudili pun kofer para da napusti "Ganse"

Američkom pevaču ponuđeno 50.000 dolara da pređe u drugi bend, pre nego što je potpisao ugovor sa grupom "Guns 'N' Roses"

  • 0

Frontmenu grupe "Guns 'N' Roses", Akselu Rouzu, pre nego što je potpisao zvaničan ugovor sa ovom grupom ponuđeno je čak 50.000 dolara kako bi se pridružio jednom drugom bendu, izjavio je američki producent Kim Foli.

-Radio sam tada za bogatog menadžera benda u kojem je postojao ozbiljan problem sa drogom i alkoholom. On mi je rekao da nije siguran u budućnost tog benda i da ti momci ipak možda neće uspeti. Pitao me je da li znam nekog dovoljno uvrntog, čudnog i komplikovanog, ali odgovarajućeg za njih - rekao je Foli, pronsi NME.

Foli tvrdi da je taj menadžer tada na sastanku Rouzu ponudio šansu da pobegne od "Gansa" tako što mu je na sto stavio torbu sa 50.000 dolara u kešu.

- Aksel mu je tada rekao: "Uz svo poštovanje prema vama gospodine, ko god da ste, to nije dovoljno za "Guns 'N' Roses". Bićemo mnogo veći od ovoga što smo sada. To je samo pitanje vremena - zaključio je Foli, dodajući da je Rouz verovatno jedini muzičar koji je uvek tačno znao svoju pravu vrednost.

(J. J./ Izvor: Popboks)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA