Adel opet peva u Džejms Bondu!

Producenti serijala filmova o agentu 007, nakon nagrađene pesme "Skyfall", počeli su da se dogovaraju sa Adel o novoj numeri koju bi ona otpevala u nastavku franšize

  • 0

Nakon vrtoglavog uspeha pesme "Skyfall", koju je Adel izvela za poslednji film o Džejms Bondu, producenti ove franšize počeli su da prave dogovor sa njom u vezi sa sledećim nastavkom tajnog agenta 007, u kome bi ova pevačica opet pevala glavnu numeru, prenosi engleski magazin "The Sun".

Prvi put za 47 godina od nastanka, numera "Skyfall" donela je "Oskara" u oblasti muzike u serijalu filmova o Džejms Bondu. Pored toga, ova numera nagrađena je i "Zlatnim globusom" kao i "Brit" nagradom za najbolji britanski singl.

Namera producenata je, kako navodi izvor, da od Adel naprave ime koje će svi povezivati sa muzikom o Bondu, kao što je to svojevremeno urađeno sa Širli Bejsi, koja je izvodila pesme u čak tri filma o agentu 007 - "Dijamanti su večni", "Operacija svemir" i "Goldfinger".

Pogledajte spot za numeru "Skyfall":

(J.J./ Izvor: The Sun)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA