Miki Jevremović se kaje što je zlostavljao bivšu suprugu

Poznati šansonjer se pokajao zbog zlostavljanja svoje bivše žene, ali dodaje da je zlostavljenje bilo obostrano

  • 0

Bivša supruga Mikija Jevremovića, koji se trenutno nalazi u rijaliti programu "Parovi", Sonja Đorđević Kulijer izjavila da ju je Jevremović zlostavljao dok su bili u braku, a pevač je rekao da se zbog toga kaje. Jevremović je priznao da je digao ruku na suprugu, ali dodao da su te fizičke razmirice bile obostrane.

- Sebi najviše zameram što sam dozvolio da me isprovocira - izjavio je za list "Alo!" Miki , koji kaže da razlog razvoda nije bio zlostavljanje, iako je Sonja to pričala prijateljima, već njene godine i to što je imala drugog muškarca.

- Nisam imao pojma ni o čemu i to je u stvari najmanje bitno, najbitnije je da to nije ona koju sam mislio da poznajem 25 godina. Ponavljam, vrlo je važno to da sam ja, recimo, napisao sigurno dvadesetak pesama posvećenih njoj - priča Jevremović, koji pak želi da Sonju pamti po ljubavi koju je osećao prema njoj.

Pevačica Jelena Jevremović se pre četiri godine odrekla majke Sonje i podržava oca u svakom smislu.

- Šokirana sam šta je dotična gospođa Sonja, koje sam se pre četiri godine odrekla, ispričala o mom ocu. Ona očigledno želi pažnju! Ipak, sačekaću da moj otac izađe iz "Parova" i kaže šta ima, a ja ću ga svakako podržati. Sigurna sam da će on vrlo rado ispričati istinu - izjavila je Jelena za jedan dnevni list.

 

Telegraf.rs/Izvor: Alo!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA