SAŠA POPOVIĆ: Zvezde "Granda" u subotu dobile više glasova od celog "Beosonga"! (VIDEO)

"Na finalu “Beosonga” bilo 61.000 sms-ova, ukupno, od čega je Dule dobio jednu trećinu, 20.000, bio je drugi, što je bilo manje sms-ova nego u subotu na “Zvezdama Granda” u ovom kolu, gde su ova deca koja su anonimna", rekao je direktor "Grand produkcije"

  • 8

Čelnik "Grand produkcije", Saša Popović, u sinoćnoj emisiji "Narod pita" zajedno sa Dušanom Svilarom čestitao je pobednicama "Beosonga" i istakao da su na subotnjem takmičenju "Zvezde Granda" anonimni kandidati imali više od 60.000 glasova, koliko je ukupno bilo na finalnoj večeri nacionalnog muzičkog festivala.

Ovom prilikom, Popović je istakao da je Svilaru, koji je bio jedan od učesnika "Beosonga", izmakla pobeda za samo pet hiljada glasova, i da su komentari na izabranu pesmu "Ljubav je svuda", koju izvode bivše finalistkinje "Prvog glasa Srbije" negativni i skromni, a da za to treba kriviti komisiju koja je pesme izabrala.

- Ono što je interesantno, a to moram da ponovim gledaocima, na finalu "Beosonga" bile je 61.000 sms-ova, ukupno, od čega je Dule dobio jednu trećinu, 20.000, bio je drugi, što je bilo manje sms-ova nego u subotu na "Zvezdama Granda" u ovom kolu, gde su ova deca koja su anonimna - naglasio je vodeći čovek "Grand produkcije".

Popović je dodao i to da je glasanje proteklo sasvim regularno, i da je lično pratio sve sa saradnikom Žikom Jakšićem.

Pogledajte celokupan razgovor Saše Popovića i Dušana Svilara u emisiji "Narod pita":

(J.J./ izvor i video: Puls)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Opanak

    5. mart 2013 | 12:35

    Valjda zato sto je vecina ljudi u ovoj zemlji na samom pragu mozdane retardacije pa slusa mladjane seljacice koji su pobegli od lopate I sela,a nisu svesni da ce zazaliti u svetu Sase Popovica, Ali da bas se setih upravo kome je opsta kultura I muzika kvalitetna danas potrebna?!Tuzno

  • termis

    5. mart 2013 | 15:09

    Eto prilika misnistarstvu finansija da malo proceslja taj Grad! Svake subote na desetine hiljada poruka pa puta 35-36 dinara, pa da vidimo da li Popovic i ekipa placaju 20% poreza na to!! Jadna ta deca koja pevaju kod vas, na njima ste izgradili imperiju a njima date par stotina eura!! Smesan je grand

  • русија

    5. mart 2013 | 16:25

    ово требате ставити под наслов " бизарно "

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA