Marija Šerifović ne optužuje Saru, Mirnu i Nevenu!

Moj jedini komentar je bio upravo onaj koji piše na majici i koji se odnosio na sve i svašta, a možda ponajmanje na ono na šta svi sumnjaju, kaže pevačica komentarišući parolu "Muzika iznad korupcije" koju je nosila na majici

  • 2

Bura oko "Beosonga" i dalje se ne stišava, a osim pobedničke pesme koja se neprestano komentariše na društvenim mrežama, tema koja i dalje intrigira javnost je - koga je Marija Šerifović optužila za korupciju i neregularnost?

I dok se po kuloarima i dalje provlače razne teorije zavere i vade "dokazi o nameštanju iz dobro obaveštenih izvora", prave dokaze da nešto nije valjalo (osim kvaliteta pesama) niko nema. Publika je svojim glasovima odlučila da u Malme putuju Sara, Nevena i Mirna sa pesmom Saše Miloševića Mareta, a Marija Šerifović je odlučila da javnosti ne objašnjava zašto se u finalu pojavila u majici na kojoj je upadljivo dominirao natpis "MUZIKA IZNAD KORUPCIJE".

Ipak, u kratkoj izjavi za Telegraf, pevačica poznata po svojoj hrabrosti i doslednosti posredno je navela da se njena poruka ne odnosi samo na pobedničku pesmu (kako su mnogi odmah protumačili):

- Ništa ti tu ne može tako lako da se uradi. Tako je, kako je - odgovorila je Marija na pitanje da li je ovaj njen svojevrsni protest urodio plodom.

- Što se priče o natpisu na majici tiče, ne želim dalje da komentarišem bilo šta na tu temu. Moj jedini komentar je bio upravo onaj koji piše na majici i koji se odnosio na sve i svašta, a možda ponajmanje na ono na šta svi sumnjaju - zagonetno zaljučuje pevačica.

Kuriozitet u celoj priči je i to da je svoj najveći uspeh Marija Šerifović napravila sa pesmom "Molitva", čiji je koautor upravo Saša Milošević Mare, autor ovogodišnje pobedničke pesme.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vukašin

    6. mart 2013 | 09:54

    Marija,ne hvala makar pevala najbolje, nekako mi je muka kad je slušam i gledam. Nepeva meni.

  • русија

    6. mart 2013 | 01:25

    марија зна да пева, ал ови наши жири мири требају гола дупета јер хоће да споје " добро са корисним"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA