ŠON PEN O ČAVEZU: Izgubio sam dobrog prijatelja

"Danas je narod Sjedinjenih Američkih Država izgubio prijatelja kojeg nije znao da ima, a siroti narod širom sveta izgubio je šampiona. Moje misli su sa porodicom predsednika Čaveza i narodom Venecuele", rekao je poznati glumac

  • 0

Američki glumac Šon Pen oglasio se povodom smrti venecuelanskog predsednika Ugo Čaveza, koga je podržavao tokom njegove vladavine.

- Danas je narod Sjedinjenih Američkih Država izgubio prijatelja kojeg nije znao da ima, a siroti narod širom sveta izgubio je šampiona. Izgubio sam prijatelja koga sam imao čast da poznajem. Moje misli su sa porodicom predsednika Čaveza i narodom Venecuele. Venecuela i njena revolucija biće nastavljena pod dokazanim vođstvom potpredsednika Madura  - rekao je Pen u izjavi za "The Hollywood Reporter".

Svoje žaljene iskazao je reditelj Oliver Stoun, koji je, takođe, bio blizak sa Čavezom.

- Žalim velikog heroja. Ugo Čavez će živeti večno u istoriji. Prijatelju, počivaj u miru koji si zaslužio - rekao je reditelj nagrađen Oskarom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA