Vendi i Milan Tarot na "Farmi"?

Osim navedenih poznatih ličnosti, za titulu najboljeg "farmera" boriće se pevačica Goca Božinovska sa ćerkom Jelenom, bivši član grupe "No name" Danijel Alibabić, folkerka Ivana Šašić, kao i Ivan Gavrilović, Goca Tržan i reper Siniša Pešić Teča

  • 9

Rijaliti šou "Farma" uskoro će početi s emitovanjem na televiziji "Pink", a mediji odavno spekulišu koje će to poznate ličnosti učestvovati u ovom takmičenju. Kako nezvanično saznajemo, jedan od kandidata koji će se pojaviti na imanju u Lisovićima biće Milan Tarot, a njemu će društvo praviti i pevač Ekrem Jevrić, koji će na "Farmu" ući sa suprugom Igbalom.

Gospođa Jevrić pokušaće da "spreči" suprugove potencijalne izlete, pošto će u šouu najverovatnije učestvovati zanosne starlete Soraja Vučelić i Stanija Dobrojević, koje će se potruditit da svojim seksepilom podignu atraktivnost takmičenja. Takođe, u rijalitiju bi trebalo da se ponovo nađe i Vesna Vukelić Vendi, koja bi se naknadno pojavila u šouu.

Osim navedenih, za titulu najboljeg "farmera" boriće se pevačica Goca Božinovska sa ćerkom Jelenom, bivši član grupe "No name" Danijel Alibabić, folkerka Ivana Šašić, kao i Ivan Gavrilović, Goca Tržan, Mitar Mirić; Vesna Rivas, voditelji Dr. Love i Olivija Rogić i reper Siniša Pešić Teča, koji se pojavio u spotu Jelene Karleuše "Krimi rad".

Međutim, sve se i dalje drži pod velom tajnosti, kao i imena svih 25 takmičara rijalitija, koja će biti saopštena kada šou počne.

Kako saznaje Telegraf, nova "Farma" trebalo bi da počne u petak 16. marta ili u ponedeljak 18. marta.

(Telegraf.rs / Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA