MUZIČKI VREMEPLOV: "Denis & Denis" ponovo pevali Beograđanima (VIDEO)

Poznati tandem Marina Perazić i Davor Tolja, potpomongunti novom pevačicom benda Rubi Montanari Knez, izveli su nove, kao i najveće hitove ove elektropop grupe

  • 0
Davor Tolja i Marina Perazić Foto: Tanjug

Čuveni riječki elektropop sastav "Denis & Denis" nastupio je u Beogradu posle 25 godina pauze. Poznati tandem Marina Perazić i Davor Tolja pojavili su se na bini prestoničkog kluba "Mixer House" u 22 časa i skoro u mraku numerom "Južni ritam" najavili spektakl, koji je trajao skoro dva sata.

- Ceo život čekam da u Beogradu zapevam elektropop i evo me. Dobro veče, jao eno mi i ćerke, eno i nje... Ma svi ste tu, divno je videti vas. Malo mi se grlo steže, ovo je veoma lično između mene i Beograda, vas - rekla Marina, koja je nagrađena gromoglasnim aplauzom.

Potom su usledili hitovi "Voli me još ovu noć", "Ja sam lažljiva", "Telefon", a grupa "Denis & Denis" je vratila publiku u osamdesete.

U pauzi, dok se Marina presvlačila u "nešto komotnije", nova pevačica grupe Rubi Montanari Knez izvela je nekoliko pesama sa novog albuma. Iako publika nije baš znala pesme, Rubi je bila "lažljiva" kao Marina nekada, pa su joj momci dugo aplaudirali i nakon što je sišla sa scene.

- A sada malo u vremeplov, idemo opet u osamdesete - rekla je Marina na opšte zadovoljstvo jer su usledile pesme "Ti i ja", "Soba 23", "Program tvog kompjutera".

Foto-galeriju sa koncerta grupe "Denis & Denis" možete pogledati ovde, a ispod izvođenje numere "Soba 23".

(Telegraf.rs / Mondo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA