BRANKA KATIĆ: Šerbedžija je oteran iz Beograda!

- Bili smo u "Nani", nas četvoro, i tu su bili neki pijani klinci, koji su vadili pištolj i pucali u plafon, dobacivali mu, vređali. Radetu se rodilo dete, a neka pijana budala ga je prozivala što je Hrvat, a on nije ni Hrvat, već jedan nesrećni Jugosloven, Srbin iz Hrvatske - ispričala je poznata glumica

  • 13

Branka Katić je u intervjuu za magazin "Nedeljnik" ispričala da je "zbog pijanih budala koje su ga prozivale da je Hrvat", Rade Šerbedžija svojevremeno odlučio da se sa suprugom i ćerkom odseli iz Beograda.

- Kad se Radetu Šerbedžiji, mom divnom profesoru rodila Nina, prva ćerka u braku sa Lenkom Udovički, bili smo u "Nani", bilo je nešto kasno, nas četvoro, i tu su bili neki pijani klinci koji su vadili pištolj i pucali u plafon, dobacivali mu, vređali. Nisu mogli da ga ostave na miru, njega koji nas je na fakultetu učio da nikada ne sudimo o drugima... Sećam se da smo hrabro stajali za tim šankom, nismo se ni bacili na pod, nismo odgovorili, niti bilo šta. Bio je to potpuno idiotski momenat, njemu se rodilo dete, a neka pijana budala ga je prozivala što je Hrvat, a on nije ni Hrvat, već jedan nesrećan Jugosloven, Srbin iz Hrvatske. Rade je izuzetan humanista, divan domaćin, čaroban glumac, koliko smo ga samo voleli u svim onim ulogama. Mislim da je to prelomni momenat zašto je Rade spakovao Lenku i Ninu i otišao iz Beograda u kojem su živeli - izjavila je popularna glumica, koja je dodala da čovek može samo da se nada da će sačuvati zdravlje i zdrav razum posle svega što mu život donese.

- Trudim se da se ne brinem previše. Boli me kad gledam kako naši navijači ne daju da se sport "desi". Toliko su ostrašćeni, toliko mrze taj drugi tim, da krenu da se tuku, da bacaju dimne bombe, i to nema veze sa sportom, s mozgom, ni sa čim. To je slepa agresija - zaključila je Katićeva.

(Telegraf.rs / Izvor: Nedeljnik)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    9. mart 2013 | 12:55

    sve prave i istinske vrednosti su proterane ..ne treba da zalimo imamo "grand, sund , pink " , cece , mace i sto kakve dace, to su sad nase "elite"

  • Klisura

    9. mart 2013 | 12:59

    Будалетине не умеју разумети тј. схватити да су будале али на нашу жалост, они су продукт трагичне ситуације која нас је задесила. Раде је уметничко благо које треба чувати и поштовати, без обзира коме народу припадао, а још више, јер је познато да је у души Југословен. На сву срећу па је пронашао пут скоро до врха, а да је отишао још раније (а требао је, јер поседује све адуте) сигуран сам да би данас оставио своје отиске поред свих великих глумаца.

  • Dutch

    9. mart 2013 | 20:56

    Rade je bezmudonja koji ne sme da kaze sta je. Jugosloven,ma gle k....a u slamenom sesiru!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA