"Vaya Con Dios" 12. oktobra u "Areni" (VIDEO)

Predvođen pevačicom Deni Klajn, ovaj sastav će na nastupu u srpskoj prestonici, koji će biti poslednji put po redu, podsetiti fanove na svoje najveće hitove, kao što su “Nah neh nah”, "Johnny", "Just A Friend Of Mine", "Don’t Cry For Louie", "Puerto Rico"

  • 1

Čuvena belgijska grupa "Vaya Con Dios" održaće koncert 12. oktobra u beogradskoj "Kombank Areni". Predvođeni pevačicom Deni Klajn, ovaj sastav će na nastupu u srpskoj prestonici, koji će biti poslednji put po redu, podsetiti svoje fanove na svoje najveće hitove: "Nah neh nah", "Johnny", "Just A Friend Of Mine", "Don’t Cry For Louie", "Puerto Rico" u originalnom aranžmanu iz 90-ih, kada je ovaj bend i doživeo svetsku popularnost.

Inače, ovo nije prvi dolazak benda "Vaya Con Dios" u Srbiju. Njihovi prethodni koncerti u našoj zemlji bili su rasprodati, a na poslednji u "Kombank Arenu" dolaze u oktobru da se oproste od brojnih obožavatelja u regionu.

"Vaya Con Dios" su jedna od najuspešnijih belgijskih grupa svih vremena. Bend su 1986. godine osnovali pevačica Dani Klajn, Dirk Šufs i Vili Lambregt. Svetsku slavu su postigli pesmama "Just A Friend Of Mine", "What's a Woman?", "Nah Neh Nah", "Don't Cry for Louie", "Puerto Rico", "Heading for a Fall", "Johnny", "Sunny Days" i "Don't Break My Heart".

Poslušajte pesmu "Johhny" benda "Vaya Con Dios"

U proteklih 25 godina ovaj kultni sastav objavio je šest studijskih, tri kompilacijska albuma i prodao više od 10 miliona albuma i tri miliona singlova.

Ulaznice za ovaj muzički vremeplov možete kupiti po ceni od 3.300 i 3.800 dinara za parter (sedenje), 1.700 dinara (stajanje) i 2.400 i 2.600 dinara za tribine. Od danas se karte mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, biletarnici "Kombank Arene", kao i putem sajta "Kombank Arene" i Eventima.

Pogledajte spot za pesmu "Just a Friend of Mine" grupe "Vaya Con Dios":

(Telegraf.rs/B92)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA