HBO otkupio film "Ustanička ulica"! (VIDEO)

"Veliki je uspeh prodati film HBO-u jer će taj proizvod nastao u Srbiji videti više miliona ljudi", izjavio je Gordan KIčić, čiji je ovo producentski prvenac

  • 0

Film "Ustanička ulica" Gordana Kičića doživeo je još jedno veliko priznanje, pošto ga je otkupila čuvena kablovska televizija HBO. Takođe, ovo je veliki uspeh za srpsku kinematografiju i ujedno šansa da ovaj triler pogledaju milioni gledalaca širom sveta.

- Veliki je uspeh prodati film HBO-u jer ne znam za informaciju da je neki naš film skorije prodat ovom kanalu. Ovo je lep uspeh, podstrek za dalje i mi smo pravi ambasadori naše zemlje jer će taj proizvod nastao u Srbiji videti više miliona ljudi - izjavio je Kičić za "Blic".

Film "Ustanička ulica" je politički triler u kome glavne uloge imaju Rade Šerbedžija i Gordan Kičić, a ovo ostvarenje je doživelo i veliki uspeh na našim prostorima, a sada će imati priliku i da bude prikazan brojnijem auditorijumu.

Pogledajte trejler za film "Ustanička ulica":

(J. J. /  Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA