ACO PEJOVIĆ: Spavao sam sa beskućnicima i radio na građevini! (VIDEO)

Trnovit put do uspeha nije zaobišao ni poznatog pevača, a o tome "na šta sve čoveka muka natera" govori i podatak da je Aco jednom prilikom spavao na klupi sa beskućnicima

  • 4

Popularni pevač Aco Pejović, gostujući u emisiji "Amidži šou"  TV "Pink", otkrio je kako je živeo teškim životom pre nego što je postao poznat, o tome kako se borio da preživi, počevši od spavanja na klupi sa beskućnicima, preko zatvora i hapšenja, do lopatanja na građevini.

Pre nego što je počeo svoju pevačku karijru, Aco je pokušavao da uđe u Francusku bez vize, zbog čega je bio uhapšen nekoliko puta i isporučivan italijanskoj policiji, gde je nekoliko dana proveo u zatvoru.

- Dva-tri dana sam išao tamo-vamo, nadajući se da me neće uhvatiti. Onda sam završio u jednom gradu na kraju Italije u kome su bili radnici koji su radili u Francuskoj i svaki dan išli na posao šinobusom, pa sam to iskoristio da pređem granicu. I te večeri sam spavao na klupi sa dva beskućnika. Znaš ono, na jedno oko spavaš, a na drugo gledaš - otvoreno je ispričao Pejović u emisiji.

Najpre je radio kao građevinar, ali čitavih sedam dana, jer je usled svakodnevnog kašnjenja dobio otkaz.

- Posao mi je bio da uzmem lopatu i, kada utovarivač kopa kanal, ono što ispadne iz kašike sa strane da vratim unutra, ništa više - objašnjava pevač.

Pored neslavnog početka, Pejović se osvrće i na stvari koje su njegov život učinile lepšim, gde posebno ističe svoju supruga sa kojom se venčao za samo sedam dana i sada imaju tri ćerke.

Pogledajte insert iz emisije "Amidži šou":

(J. J. / Izvor i video: Pink online)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LAVINIJA

    13. mart 2013 | 14:02

    SRECA PRATI HRABRE!

  • Milena

    14. mart 2013 | 14:46

    moj omiljeni pjevač! kralj!

  • русија

    14. mart 2013 | 01:05

    ацо је један од ретких на тој естради крканлука који има стила

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA