ŠAKO: Sa Dadom nikada više neću sarađivati! (VIDEO)

"Problem je u tome što Dado želi da sve bude u njegovoj organizaciji, da ja nemam kontrolu nad tim i da čekam u stanju pripravnosti, a ja to ne mogu", izjavio je stariji Polumenta

  • 2

Poznato je da crnogorski pevač Šako Polumenta u poslednje vreme nije u najboljim odnosima sa svojim bratancem Dadom Polumentom. U medijima se spekulisalo šta je razlog prekida njihove saradnje, ali i prijateljstva. Za bosansku Televiziju "Hajat", Šako je otkrio da je pravi uzrok nesporazuma Dadova potreba za kontrolom:

- Problem je u tome što Dado želi da sve bude u njegovoj organizaciji, da ja nemam kontrolu nad tim i da ja čekam u stanju pripravnosti, a ja to ne mogu. Tako sam odlučio da ja radim svoje, a on svoje, nikad više nećemo raditi zajedno, što se tiče organizacije koncerata... Nema svađe među nama, privatno je on moj život, moja krv, ali poslovno smo ograničili saradnju - rekao je Šako Polumenta, koji je potvrdio da se pomirio sa ženom Vesnom, sa kojom je prethodno bio u braku 15 godina i to na ćerkinoj svadbi.

Pogledajte intervju Šaka Polumente:

(Anastasija Čanović/ Doznajemo.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA