Nove emisije na Pinku - šou dobijaju debeli, poslastičari i pop zvezde!

"Ružičasti" najavljuju emisije "Akademija debelih", "Prvi poslastičar Srbije", "Tačno u podne" i najveći muzički šou na Balkanu!

  • 5

Televizija Pink planira da u predstojećem periodu emituje nekoliko novih projekata, a prvi od njih je šou "Akademija debelih", koji startuje u martu mesecu. Ovaj šou će omogućiti "bucama" da u tromesečnom programu na zdrav način dođu do vitkije linije. O njima će se brinuti najbolji fitnes treneri i doktori, a za onog ko uspe da smrša najviše, nagrada je milion dinara.

Za one koji ne mare za kilograme, sledi sasvim suprotan šou – "Prvi poslastičar Srbije". Ukoliko umete da izvanredno pravite torte i kolače i mislite da ste toliko dobri da vam mogu pozavideti i najbolji poslastičari, onda je ovo šou za vas. Gledaoci će naučiti mnoge poslastičarske tajne, ali i uživati u nadmetanjima takmičara.

Od ponedeljka, 13. februara, startuje dnevni šou program koji nazivom otkriva i vreme emitovanja "Tačno u podne", a koji će na programu Pinka biti emitovan od ponedeljka do četvrtka. Ovaj šou namenjen je svim generacija i jako je inovativan, jer prvi put uključuje u jednom živom programu društvene mreže Tviter i Fejsbuk, pa će u njemu najviše uživati ipak mlađa populacija.

Početkom marta, takođe, počinje najveći muzički šou na Balkanu. U njemu će učestvovati samo najveće muzičke zvezde ovih prostora, a obilovaće i modernim humorom. U pitanju je šou pop i rok muzike, pa će publika u njemu slušati neke najnovije klupske hitove, kao i kompozicije koje su obeležile sedamdesete, osamdesete i devedesete, ali u novim aranžmanima i sa drugim izvođačima.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anja Dzigurski

    7. februar 2012 | 20:38

    kako projaviti u akademiju debilih

  • Anna

    7. februar 2012 | 20:18

    ocu ja da projavim u akademiju debelih

  • zoki

    26. april 2012 | 10:13

    gde nadjoste onog iz takmicenja za prvog poslasticara srbije,,,da ga ne gledas pomislis da je seka persa,,,zbunili smo se svi,,,a mogu da zamislim kako je takmicarima,,,hahahha,,haos,,,namestite mu mako grublji glas jer iritira i ojom glasa i ponasanjem,,,ok,,,mozda je covek profesionalac u poslu,,ili producenti tako traze od njega

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA