ODLIČAN PET: Saška Karan ulazi na "Farmu"! (VIDEO)

Skoro zaboravljena folk pevačica, koja je nekoliko puta rekla da nikada neće ući na "Farmu", ipak će biti stanovnica imanja u Lisovićima

  • 3

Nekada vrlo popularna, ali sada skoro zaboravljena folk pevačica Saška Karan još jedan je od učesnika rijaliti šoua "Farma".

Kako Telegraf saznaje, ova pevačica postigla je ugovor sa producentima popularnog rijalitija, pa će vrlo brzo krenuti put imanja u Lisovićima. Ipak, još uvek se ne zna koliko će Saškin boravak na seoskom imanju koštati produkciju "Farme".

Za one koji se ne sećaju, Saška Karan postala je popularna početkom devedesetih godina, i to pesmama "Daću, daću, nego šta ću", "Srce puno baruta", i "Odličan pet".

Inače, Saška Karan je u braku sa političarem i vojvodom Aleksandrom Gazivodom, mada je 2004. godine bilo medijskih navoda da je ovaj par pred razvodom zbog njegove preljube.

- Već sam kontaktirala svog advokata i papiri su kod njega. U međuvremenu sam obavestila i moju i njegovu rodbinu o onome šta se desilo. Svi su zatečeni, niko mi ne veruje da se to desilo. Aleksandar neće ni da čuje za razvod, a ja imam toliko gneva u sebi da bih ga rastrgla - rekla je pevačica pre devet godina za dnevni list "Kurir".

Zanimljivo je da je Saška Karan u nekoliko navrata tokom 2010. i 2011. godine izjavljivala da sigurno neće ući ni u jedan rijaliti, a posebno ne na "Farmu".

- "Farmu" gledam kada su stvarno zanimljive situacije, a inače pratim "Survivor". U "Farmi" su ljudi koje su ubacili sponzori, švaleri ili ko već, i oni kojima su karijere zapale u duboku krizu. Ne bih nikada gradila karijeru u rijalitijima. Mada, činjenica je da su tamo svi zbog para - rekla je Saška u jednom od intervjua.

Mišljenje je, u međuvremenu, očigledno promenila.

Inače, šta mislite: Da li bolje ribe ulaze na "Farmu" ili u "Velikog brata"?

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA