FEJK ZVEZDA: Kim Kardašijan lažira rijaliti!

Starletin bivši muž Kris Hamfris tvrdi da se Kim udala za njega samo da bi povećala gledanost, a Rasel Džej, producent rijalitija "Keep Up With The Kardashians", navodi da je ovaj šou namešten

  • 4

Najpoznatija rijaliti zvezda Kim Kardašijan je određene delove popularnog serijala "Keep Up With The Kardashians" snimala iz više puta, a neke scene su na njen zahtev i naknadno montirane, piše magazin "Life&Style".

Bivši suprug Kim Kardašijan Kris Hamfris, koji je sa starletom bio u braku čitava 72 dana, pokrenuo je sudski postupak protiv svoje bivše supruge, optužujući je da se za njega udala samo da bi zaradila na gledanosti popularnog TV šoua.

Tome u prilog govore i sudski dokazi koji otkrivaju vremenski nesklad u emisiji. Naime, jednom prilikom Kim je tražila savete o braku od svoje majke Kris Džener, međutim, ispostavilo se da je ta scena snimana mnogo kasnije, u vreme kada je Kim već pokrenula sudski postupak za razvod braka.

Takođe, u sudskim dokumentima se nalazi dokaz da je Kim tražila da se scena prosidbe snimi ponovo, jer nije delovala dovoljno iznenađeno kada ju je Hamfris zaprosio. A da bi sve bilo kako je starleta zamisliila, imali su i napisan scenario za taj momenat, otkriva producent čitavog rijalitija Rasel Džej, koji dodaje i to da je Kardašijanova u rijalitiju koristila lažne suze.

U jednoj epizodi Kim je pobesnela zato što je Kris napravio žurku u njihovoj hotelskoj sobi, dok ona navodno nije bila u gradu, međutim, Rasel otkriva da je i to bilo namešteno i da je ona znala za žurku, jer je sve vreme bila u hotelu.

Iako će u maju biti u sedmom mesecu trudnoće sa sadašnjim verenikom Kanjeom Vestom, starleta će ipak morati da se tada pojavi na suđenju.

(J. J. / Izvor: Life&Style)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA