Snima se "Park iz doba jure 4"(VIDEO)

Film će biti snimljen u 3D formatu, ali nije saopšten datum izlaska u bioskope. Izvršni producent ovog projekta biće čuveni reditelj Stiven Spilberg

  • 0

Kolin Trevorov imenovan je za reditelja dugo očekivanog četvrtog dela filma o dinosaursima ''Park iz doba jure'', a Stiven Spilberg, koji je režirao prva dva dela franšize, biće izvršni producent, saopštio je studio ''Universal Pictures''.

Film će biti snimljen u 3D formatu, ali nije saopšten datum izlaska u bioskope, prenosi Rojters.

Trevorov (36) je malo poznat u Holivudu, režirao je nezavisni film ''Safety Not Guaranteed'', koji je prikazan prošle godine na Sandens filmskom festivalu.

Da podsetimo, Stiven Spilberg je 2011. godine najavio da je četvrti deo franšize u fazi nastanka, a u medijima se spekulisalo da će ga on režirati.

Prvi deo filma, prikazan prvi put 1993. godine, vratiće se u bioskope u aprilu u 3D formatu. Studio ''Universal'' nije dao nikakve informacije o kastingu ili pilotu filma ''Park iz doba jure 4''.

Pogledajte trejler prvog dela iz serijala filmova "Park iz doba jure"

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA