DŽORDŽ KLUNI: Nisam raskinuo sa Stejsi!

Kluni je demantovao glasine da je raskinuo sa svojom devojkom Stejsi Kibler, sa kojom je dve godine u srećnoj vezi

  • 2

Svetske medije danas je preplavila vest da je najpoznatiji neženja Holivuda Džordž Kluni raskinuo sa rvačicom Stejsi Kibler, sa kojom se zabavlja već dve godine! Klunijeve obožavateljke bile su oduševljene ovom informacijom, ali ih je Džordž razočarao, poručivši preko svog predstavnika za medije Stena Rosenfilda da o raskidu nema govora.

- Priča o raskidu Džordža Klunija i Stejsi Kibler nije tačna. To je izmišljotina, čiji je cilj da poveća tiraže - naveo je on u saopštenju.

Džordž se poslednjih godina zabavljao sa brojnim lepoticama, ali nijedna nije uspela da ga odvede pred matičara. Jedina žena koja je uspela da odvede glumca pred oltar je Talija Balsam, koja se venčala sa njim 1989. godine i taj brak je potrajao do 1993. Posle razvoda, Kluni je izjavio da se nikada više neće ženiti, što je održao do danas. Lepa voditeljka Elizabeta Kanalis, glumica Rene Zelveger, manekenka Lisa Svondon i još mnoge, samo su neke od brojnih sa kojima je Kluni bio posle razvoda.

(Anastasija Čanović / Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA