Kseniju Pajčin svi zaboravili, grob joj obišli roditelji i nekoliko prijatelja! (FOTO)

Na treću godišnjicu smrti, senima pevačice poklonili su se majka, otac i tri Ksenijina velika prijatelja - Karamela, Danijel Alibabić i Bane Dević. Ostale poznate ličnosti zaboravile su koleginicu

  • 18
Goran Stojičević Karamela, grob Ksenije Pajčin Foto: Marko Todorović

TUŽNA SLIKA, BRUKA I SRAMOTA! Danas je treća godišnjica smrti pevačice Ksenije Pajčin, a sem majke, oca i nekolicine prijatelja, niko više nije posetio pomen. Iako su mnoge javne ličnosti na sva zvona žalile njenu smrt, vremenom su gotovo svi oni zaboravili pokojnu pevačicu.

Na Novom groblju u Beogradu danas su se pojavila tri Ksenijina velika prijatelja Goran Stojičević Karamela, pevač Danijel Alibabić i stilista Bane Dević, a uplakana majka zamolila je upravu groblja da udalji novinare i fotoreportere.

Pevačica i igračica Ksenija Pajčin tragično je nastradala pre tačno tri godine, kada ju je 16. marta 2010. godine pištoljem usmrtio tadašnji dečko Filip Kapisoda, koji je potom izvršio samoubistvo. 

Ksenija Pajčin rođena je 3. decembra 1977. godine u Beogradu. Započela je karijeru kao plesačica u diskotekama, a vrlo rano se našla i u estradnim vodama, kada je postala član grupe "Dak" i snimila pesmu "Dačo, volim te", koja je postala hit devedesetih godina. Najozbiljnije se posvetila svojoj solo pevačkoj karijeri, a za sobom je ostavila četiri albuma i sedam singlova.

Filipa Kapisodu, brata rukometaša Petra Kapisode, prvi put je srela 2008. godine na jednoj modnoj reviji na Cetinju, a nekoliko meseci kasnije su se i upoznali, na njegovo insistranje. Par ubrzo započinje dvogodišnju vezu, uz stalne trzavice, rasprave, uvrede.

Prema navodima medija, Kapisoda je držao pištolj na Ksenijinom čelu pre nego što je ispalio smrtonosni hitac, a tragovi baruta na njenim rukama ukazivali su na to da je pevačica pokušala da odgurne pištolj. Odmah nakon prvog pucnja, Filip je stavio cev sebi u usta i povukao obarač.

Beživotna tela u lokvama krvi, u stanu u Nikšićkoj ulici, pronašla je Ksenijina majka Ljubica. Ksenija je sahranjena u belom kovčegu na Novom groblju u Beogradu, dok je Filip sahranjen na Cetinju.

(Anastasija Čanović, Jelena Jovanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • русија

    16. mart 2013 | 16:45

    а по чему да се памти ???

  • Nela Zeravica Hozak

    16. mart 2013 | 18:30

    ETO LEPO REČENO:OSTAVILA JE TRAG NA ESTRADI,NEKA JE ESTRADA I ŽALI.KOLIKO MLADIH LJUDI IZGUBI ŽIVOT PA NIKOM NEŠTA.OK,ŽAO MI JE MLADA JE BILA,ALI BRATE NEOČEKUJETE VALJDA DA JE OPLAKUJEMO 16.03.2013 U 15:05 KAO TITA?

  • zuki

    17. mart 2013 | 00:22

    niko nikada nije na jednom mestu objavio imena svih dobrovoljaca koji su poginuli u ratu od 90. na prostorima bivše SFRJ, ko je njima obišao grobove zašto se to ne zapitate nego ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA